fbpx

| Tudatos Vásárló

Köszönjük nektek: a TudatosVásárló.hu 2011-ben

Íme néhány adat a TudatosVásárló.hu tavalyi évéről. Ezzel szeretnénk megköszönni Olvasóinknak, hogy újra és újra „ránk kattintottak”. Várjuk ötleteiteket, javaslataitokat 2012-re!

Köszönjük nektek!

2011-ben naponta átlagosan 2.500 egyedi látogatónk volt, ez mintegy 1.000-rel több 2010-hez képest.

A 12 hónap oldalletöltéseinek száma meghaladja a 2 milliót!

Köszönjük, kedves tudatos vásárlók, hogy olvassátok, írjátok az oldalt, hogy hozzászóltok, hogy levelet írtok. Ilyenkor érezzük munkánk értelmét!

A számoknál is többet jelent a sok hozzászólás, e-mail, amit tőletek kaptunk.

 

Íme egy kis válogatás a honlappal kapcsolatos olvasói véleményekből. Kaptunk hideget is, meleget is…

„Nagyon fontos, hogy találjunk iránytűket, segítséget azért, hogy ne essünk ügyesen felállított csapdákba, még jóakarattal rendelkező lényekként se vezethessenek meg a fogyasztás terén. Ehhez egyik tökéletes oldal a Tudatos vásárló.hu.”

„Ez egy weboldal, kérem. 🙂 De süt róla, hogy tudatosan tervezték, és hangsúlyt helyeznek az optimalizálásra. Amellett, hogy abból a három oldalból, amin gyorsan végig futottam, látszik a tevékenységükhöz való progresszív hozzáállás.”

„az értelem hangja”

„tudatos vásárlás a konzum-idotizmus ellenszere”

„Semmitmondó érdektelen oldal, nem érdemes megtekinteni. Csak azoknak jó, akik csinálják, nekik is csak azért, mert nagy pénzeket akasztanak le érte. Hitvány cikkek rombolják a személyiséget. Butaságokat írnak össze vissza!”

 

És köszönjük önkénteseinknek!

Nem kevésbé volt fontos az önkénteseink segítsége sem. Ezúttal is köszönjük a honlap működtetéséhez nyújtott egész éves segítségét Bauer Beátának, Hamvas Boglárkának és Jurecska Laurának.

 

Mi legyen 2012-ben?

Bár a 2012. évi forrásaink egyelőre igencsak szűkösnek látszanak, és ez eléggé bekorlátozza mozgásterünket, várjuk a TudatosVásárló.hu fejlesztésével, jövőjével kapcsolatos javaslataitokat, ötleteiteket.

  • Miről olvasnátok még, miről olvasnátok többet?
  • Mi az, amit kerestetek az oldalon, de nem találtátok vagy csak nehezen található meg?
  • Milyen adatbázist böngésznétek, használnátok rendszeresen?
  • Van olyan technikai fejlesztés, amire szüksége van az oldalnak?
  • Mit ne csináljunk, mit hagyjunk abba?

„TudatosVásárló.hu 2012” jeligével írjatok a szerk[kukac]tudatosvasarlo.hu címre, vagy akár alább, kommentbe.

A lehetőségekhez mérten, igyekszünk megfelelni a külső és belső elvárásoknak.

Ha tehetitek, kérjük, támogassátok a TudatosVásárló.hu fenntartását és fejlesztését! Csatlakozzatok támogató tagjainkhoz!

 

Kép [cc] runran

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás