fbpx

| Tudatos Vásárló

Környezeti megtakarítás díj 2005

-pályázati felhívás vállalatoknak-

Már csak hat esettanulmánynak jut hely az Ablakon bedobott pénz kötetben!

Jelentkezési határidő: 2005. július 31.

A Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület 2005-ben is meghirdeti Környezeti Megtakarítás díjait. A pályázaton vállalatok, vállalkozások és más szervezetek vehetnek részt olyan megvalósult intézkedésekkel, amelyek egyszerre hoztak környezeti és gazdasági hasznot.

Az Ablakon bedobott pénz c. program keretében három kategóriában adnak át díjat az október 18-án megrendezendő nemzetközi konferencián.

A Díjak és a részvétel előnyei:

  • A Környezeti Megtakarítás díjakat a nyertes cégek ünnepélyes keretek között, Dr. Persányi Miklós miniszter úrtól vehetik át a KÖVET éves konferenciáján, ahol példamutató intézkedéseiket be is mutathatják.
  • A KÖVET Környezeti Megtakarítás díja egyike azon hazai környezeti-vállalati elismeréseknek, amelyekkel a nyertesek továbbjuthatnak az Európai Bizottság European Business Awards for the Environment elnevezésű versenyére.
  • A díjazott cégek környezeti szakemberei számára 2005-től pénzjutalmat ajánlanak fel. A három nyertes cég környezeti vezetője egyenként 100 000 Ft-os jutalomban részesül.
  • A nyerteseken kívül a 12 legjobb beküldött eset bekerül az Ablakon bedobott pénz IV. című kiadványba, amelynek első három kötete alapműnek számít a témával foglalkozó hazai kutatók számára.
  • A kötetből a benne szereplő szervezetek 100-100 tiszteletpéldányt kapnak.
  • A pályázó vállalatoktól 2 fő ingyenesen részt vehet a konferencián.
  • Az esettanulmányban szereplő cégek intézkedéseit és a díjazott vállalatokat számos cikk, riport, interjú mutatja be, így jelentős marketing értékkel is lehet számolni.

A pályázati kiírásról és a díjról további információ található a www.kovet.hu/abp4 internetes címen. Pap Imre, a Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület programvezetője szívesen áll rendelkezésre az 1/473 22 90-es telefonszámon is!

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás