fbpx

| Tudatos Vásárló

Kérdezz a szakácstól!

Kíváncsi vagy arra, mi zajlik egy étteremben a kulisszák mögött? Honnan ismerheted fel, hogy friss-e az étel, milyen ételt érdemes vagy nem érdmes rendelni? Tedd fel kérdéseidet Balogh Sándornak, a Metropolitan önkiszolgáló étterem szakácsának!




Tavaly indult sorozatunkban mesterembereket faggathattatok. A
kiválasztott, kitűnő szakemberek készek arra, hogy őszintén válaszoljanak a
szakmai trükköket, netán szemfényvesztést firtató olvasói kérdésekre is.

Most Balogh Sándortól, a 7. kerületi Metropolitan
önkiszolgáló étterem szakácsától kérdezhetsz.

Izgalmas, eredeti és provokatív kérdéseidet a cikk alján,
hozzászólásként írhatod meg! A február 11-ig beérkezett kérdésekre pár héten
belül adunk választ.

 

Kép [cc] stevendepolo

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás