• Nyomtatóbarát változat
  • Oldal küldése ismerősnek

Kérdezz a szakácstól!

2010.02.01. /
Kíváncsi vagy arra, mi zajlik egy étteremben a kulisszák mögött? Honnan ismerheted fel, hogy friss-e az étel, milyen ételt érdemes vagy nem érdmes rendelni? Tedd fel kérdéseidet Balogh Sándornak, a Metropolitan önkiszolgáló étterem szakácsának!

Tavaly indult sorozatunkban mesterembereket faggathattatok. A kiválasztott, kitűnő szakemberek készek arra, hogy őszintén válaszoljanak a szakmai trükköket, netán szemfényvesztést firtató olvasói kérdésekre is.

Most Balogh Sándortól, a 7. kerületi Metropolitan önkiszolgáló étterem szakácsától kérdezhetsz.

Izgalmas, eredeti és provokatív kérdéseidet a cikk alján, hozzászólásként írhatod meg! A február 11-ig beérkezett kérdésekre pár héten belül adunk választ.

 

Kép [cc] stevendepolo



  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében