fbpx

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Kedvezz magadnak! Már igényelhető a Tudatos Vásárló Kedvezménykártya

Startra kész a Tudatos Vásárló Kedvezménykártya. Az évi 2500 forintért igényelhető kártyáért cserébe első körben közel 50 válogatottan jófej elfogadóhelyen kaphatsz kedvezményeket. Nagy eséllyel olyan helyeken is, ahol eddig is vásároltál.

Figyelem! A Tudatos Vásárló tagsághoz járó Tudatos Vásárló Kedvezménykártya 2023.03.01-én megszűnik. 2022.03.01-től már nem adunk Kedvezménykártyát a Tagsághoz. A jelenleg érvényben lévő kártyát 2023.02.28-ig még használhatod a kedvezményt nyújtó zöld helyeken!

A Tudatos Vásárló Kedvezménykártyával több tucat jófej helyen vásárolhatsz kedvezményesen. Olyan helyeken (boltok, kajáldák, kozmetikák stb.), amelyek valamilyen társadalmi vagy környezeti pluszt teljesítenek, a saját kategóriájukban a többiek előtt járnak. Konkrétabban? Például bioboltok, vega éttermek, bicikliboltok, az ökoturizmus helyei, magyar dizájnerek boltjai, biokozmetikák.

Még konkrétabban? Zöld bolt, Ökolurkó környezetbarát babatermékek boltja, Zöld polc, ZöldZug, EcoCafe Kávézó, Serpenyős étterem, Myropolium, Pajtás biciklibolt, Arriba Taqueria mexikói étkezde, Szatyorbolt, Medence Csoport Concept Store és Makettlabor, Primavera Naturkozmetika és még sokan mások, a lista folyamatosan bővül. A kártya folyamatosan igényelhető, január 2-tól lehet a kedvezményeket igénybe venni.

Az elfogadóhelyek aktuális listáját itt találod>>>

A kártyát a Tudatos Vásárlók Egyesülete támogató tagjai kapják meg. Az éves tagdíj összege 2500 forint. Így amellett, hogy a tudatos vásárlás ügyét is támogatod, kedvezményesen zöldítheted az életmódod.

A kártyával és a hozzá kapcsolódó tevékenységekkel összekapcsoljuk a tudatos vásárlókat a helyi, bio, öko, fair trade boltokkal, kisvállalkozásokkal, ezáltal is segítve

  • a fogyasztók életmódjának fenntarthatóbbá tételét, és
  • az etikus és zöld kisvállalkozások sikerét és fejlődését, piacuk bővülését.

Emellett nem titkolt és fontos célunk, hogy a TVE számára független bevételt generáljunk, és végre olyan projekteket is indíthassunk, amelyeket fontosnak gondolunk, de nincs rá pályázati forrás, és csökkentsük a TVE pályázati alapoknak való kiszolgáltatottságát.

Így igényelhetsz kártyát>>>

Támogatói tagságot (és ezzel a vele járó kedvezménykártyát) nem lehet ajándékozni, mert tagsági jogviszonyt mindenki csak saját maga nevében létesíthet, és a kártya a tagsági jogviszonnyal elválaszthatatlan kedvezmény.

Elfogadóhely lennél?

Ha szívesen csatlakoznál az elfogadóhelyeink közé, kérjük, töltsd ki az itt található kérdőívet. Néhány napon belül válaszolunk. A kérdőív a minőségbiztosítás miatt fontos számunkra. Ennek segítségével mérjük fel a kártya-elfogadóhelyek gyakorlatait. Ezt a kérdőívet minden résztvevő és a hálózatba jelentkező vállalkozás kitölti – mindannyiunk számára fontos, hogy a szellemiségnek megfelelő kártya-elfogadóhelyeink legyenek.

A kérdőívet úgy kellett kidolgoznunk, hogy sokfajta vállalkozás (úgy kozmetikák, mint bicikliboltok stb.) számára használható legyen – ne aggódj, ha több kérdésre “nincs ilyen” típusú a válasza.

Bővebb infó a kártyával és az elfogadóhelyekkel kapcsolatban: www.tudatosvasarlo.hu/kartya

    
A projekt az   támogatásával valósul meg. 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás