fbpx

| Tudatos Vásárló

Jön! Jön! Jön! Mosható intimbetétet tesztelünk a TVE támogató tagjaival

A Tudatos Vásárlók Egyesülete támogató tagjainak bevonásával mosható intimbetétet tesztel. Kíváncsiak vagyunk a tapasztalatokra, hiszen egy igazán környezetkímélő termékről van szó az eldobható betéthez képest.   

Biztosan olvastál már arról, hogy az egészségügyi betétek és tampontok különböző egészségre és környezetre egyaránt káros anyagokat tartalmazhatnak, és sok esetben allergiát is okoznak. Arról nem is beszélve, hogy használatukkal rengeteg hulladék keletkezik.

A TVE is készített már tesztet az egészségügyi betétekről és tamponokról.

 
2015-ben mosótojást teszteltünk támogató tagjainkkal. Az erről készült cikket itt olvashatod: Termékteszt: mosótojás – „Felveszi a versenyt az egyéb kímélő mosószerekkel”

Mivel ez a probléma sokakat foglalkoztat, emiatt is született meg az Emilla mosható intim betét ötlete, a termék 100% pamutból és bambuszból készül, egy speciális vízzáró réteggel.

Ezúttal ezeket a termékeket teszteljük a Tudatos Vásárlók Egyesülete támogató tagjaival. Az eredményekről hamarosan beszámolunk a tudatosvasarlo.hu oldalon. 

 

 

Szeretnél a későbbiekben Te is részt venni hasonló tesztekben? Vagy kedvezményesen vásárolnál TVE által minősített
jófej helyeken? Legyél Te is a TVE támogató tagja

Adód 1%-ának felajánlásával is támogathatod a TVE munkáját!

 

Tetszett a cikk? Nyomd meg a lenti gombot és támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fenntartását egyszeri felajánlással.  Köszönjük!

 

   

 

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 2500 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

 

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás