fbpx

A jófej helyek bemutatják: a sokrétű illóolaj

A tavasz az újrakezdés, megtisztulás és újjászületés ideje a természetben. Kiváló időszak, hogy ismerkedjünk a természetes növényi illóolajakkal és az aromaterápiával. Összeszedtük, hogy melyik jófej helyeken vásárolhatsz és kérhetsz profi segítséget a témában.

Ezeken a helyeken mindent megtalálsz. Jófej helyek és a természetes illóolajak első rész:

 


 

Biobolt E-tár Webáruház

Mitől jófejek?

Egy webáruház ahol a középpontban a bio és natúrkozmetikumok vannak. Mit találtok náluk? A minősített termékek rendkívül széles kínálata nőknek, férfiaknak és babáknak. A termékek személyesen is átvehetők a különböző átvételi pontokon: négy budapesti Bio-Barát Bioboltban.

Címük: www.biobolt.e-tar.hu

Illóolaj extra: Bio Homoktövismagolaj

Tudatos Vásárló Kedvezménykártya kedvezmény: 5%

 

Életfa Natúrportéka és Cosmio 

Mitől jófejek?
A Cosmio 100 %-os tisztaságú, kizárólag a növényből kinyert, hígítatlan, módosítás nélküli illóolajokat kínál, részben bio minőségben. A  bevizsgált, magas minőségű, kozmetikai célú illóolajok választékában a legszükségesebb fajták mellett néhány különlegesség is megtalálható. A Cosmio budapesti üzletében, az Életfa Natúrportéka boltban minden illóolaj kipróbálható, illetve akár online is megrendelhető – a magas minőséghez képest nagyon pénztárcabarát áron.

Címük: 1024 Budapest, Forint utca 4.
http://webshop.cosmio.hu/

 Illóolaj extra: Manukaolaj

Tudatos Vásárló Kedvezménykártya kedvezmény: 7%, a külön megjelölt környezetbarát tisztítószerekre 10%


 

Ökokuckó

Mitől jófejek?

Az Ökokuckó üzleteiben 100% természetes illóolajokat találsz, több gyártótól többféle kiszerelésben, jellemzően 5-30 ml között. Megtalálható a közkedvelt illatok pl. levendula illóolaj mellett a különlegesebb fajták is (vetiver, rózsa, tömjén és bio illóolaj változatok, stb.) illetve a kevert illóolajok is pl. nyugi-stresszűző vagy virágos romantika. Az illó-minta dobozokkal arra is van lehetőséged, hogy minden illatot végigszagolj mielőtt vásárolsz. Az illóolajok mellett füstölő pálcákat is találsz, amik gyógynövény- és egzotikus fűszer, valamint illóolaj összetevőiknek köszönhetően segítenek ellazulni vagy éppen felpezsdülni. Az ultrahangos aroma diffúzorok segítségével kedvenc illóolajoddal illatosíthatod a szobát vagy a lakást is.

Címük: 1023 Budapest, Vízimalom sétány 12. és 1048 Budapest, Bőröndös utca 3.

Illóolaj extra: Nyugi-stresszűző illóolaj keverék

Tudatos Vásárló Kedvezménykártya kedvezmény: 8%

Prezent

Mitől jófejek?

A Prezentben a Szomódi Levendulás levendula olajait találhatjátok. Egy kis, vegyszermentesen gazdálkodó családi vállalkozás Tatától nem messze, akiknek kimondottan a levendula a specialitásuk: különböző levendula fajtákat nevelnek, és évjáratonként, fajtánként párolják le őket, illóolajat és levendulavizet készítenek. Emellett a Cocoon Manufaktúra szuper termékei vannak még a polcokon, ahol krémparfümök is vannak a kínálatban.

Címük: 1013 Budapest, Döbrentei utca 16.

Illóolaj extra: már-már terroir levendula olaj

Tudatos Vásárló Kedvezménykártya kedvezmény: 10%

 

Zöldbolt

Mitől jófejek?

“A Zöldboltban szívügyünk, hogy csak minőségi, természetes anyagokból készült alapanyagokat kínáljunk, ezért kizárólag 100% tiszta, hígítatlan illóolajokat árulunk. Nagyon szeretjük ezeket sokoldalúságuk miatt, hiszen egy ökoháztartásban számos célt betölthetnek: a légtér-illatosításon és az aromaterápián felül kiválóan kiegészítik környezetbarát tisztítószereinket, természetes illat- és hatóanyagként működnek házilag kevert kozmetikumokban, de akár egyedi parfümöt is keverhetünk belőlük. Bőrápolásra való alkalmazáshoz az összes többi hozzávaló is és különféle tárolók is megtalálhatók nálunk. Párologtatáshoz pedig kézzel festett kerámia aromalámpát vagy pálcikás diffúzort ajánlunk. Illóolajaink kínálatát itt találjátok. “

Címük: 1126 Budapest, Kiss János altábornagy utca 35.
             8200 Veszprém, Budapest út 58.

Illóolaj extra: Zöldbolt teafa illóolaj 50ml

Tudatos Vásárló Kedvezménykártya kedvezmény: 5%

 

Tetszett a cikk, szeretnél még több akciót? Nyomd meg a lenti gombot és támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fenntartását egyszeri felajánlással.  Köszönjük!

 
   

 

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 3000 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

 

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

  Nemzeti Fejlesztési Minisztérium – a fogyasztók érdekében. A cikk a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium FV-I-16-2016-00023 jelű pályázat keretében valósult meg. 

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás