fbpx

| Tudatos Vásárló

Így indulunk a 2019-es évnek

Lezártuk a tavalyi évet, visszatekintettünk, összegeztünk és már nagyon várjuk az idei 2019-es év eseményeit. Összeszedtük, hogy mit tervezünk idén, együtt Veletek. Köszönjük, hogy velünk vagytok!

 

1. Több, mint 65 ezer tudatos vásárló követ bennünket a Facebook oldalunkon, és 1500 tudatos vásárló Instagramon. Ezt a lendületet követjük, és továbbra is hozzuk a híreket.

 

 

2. 2019-ben is sok tesztet tervezünk: fogunk tesztelni elektromos bicikliket, szárítógépeket, naptejet és falfestékeket is. Szeretnél minden teszthez hozzáférni és támogatnád a Tudatos Vásárlók Egyesületét? Csatlakozz te is és legyél Szupertag, amivel az összes teszthez hozzáférhetsz és még egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyád is lesz.

2018-ban a mosogatógépek tesztjére voltak a legtöbben kíváncsiak.

 

3. Sok-sok Szupertag. Szeretjük azokat a teszteket, amiket veletek együtt, közösen készítünk. Januárban egyből egy hulladékmentes teszttel indítottuk, amire még lehet jelentkezni. Jelentkezz itt.

 

4. Tovább folytatuk a közösségi mezőgazdálkodás és a részvételi minőségbiztosítás magyarországi népszerűsítését: képzésekkel és kiadványokkal segítjük a gazdákat és persze a fogyasztókat. Csatlakozz Te is egy közösségi gazdasághoz!

 

 

Még nem vagy TVE tag?

Ha szeretnél Te is résztvenni a sorsoláson, akkor jelentkezz szupertagnak vagy támogató tagnak ( ami amúgyis számos előnnyel jár) és máris a szerencsés tesztelők közé kerülhetsz.

Szupertag szeretnél lenni?

   

Ha banki átutalással szeretnél fizetni erre a számra utald a tagdíjat: Magnet Bank, 16200106-00108490 A közleménybe írd be, hogy “TVE tagság” + email címedet

Támogató tag lennél?

   

 

 

Ha banki átutalással szeretnél fizetni erre a számra utald a tagdíjat: Magnet Bank, 16200106-00108490 A közleménybe írd be, hogy “TVE tagság” + az email címedet

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás