fbpx

| Tudatos Vásárló

Gazdálkodj okosan! – online környezetvédelmi kvízjáték indul

Játssz, és próbáld ki magad! Környezetvédelmi online kvízjáték indul Gazdálkodj okosan! címmel. Sok értékes nyeremény és hasznos tapasztalat várja az érdeklődőket. A fődíj egy kerékpár!
 

Tudod, mennyi nyersanyagot alakít át egy autó 100 km-en széndioxiddá és más káros anyagokká? Kíváncsi vagy, mennyi víz kell egy hamburger elkészítéséhez valójában? Érdekel, milyen az ideális szobahőmérséklet, amivel pénzt és energiát spórolhatsz? Szerinted mivel kevésbé környezetterhelő a ruháid tisztántartása: mosómedvével vagy mosódióval? Ilyen kérdésekre tudahatod meg a válaszokat a Harmónium Egyesület  Gazdálkodj okosan! kvízében.

A fordulónkénti nyereménysorsoláson részt vehet minden 6-18 éves kor közötti iskolás gyermek illetve fiatal, aki legalább egyszer kitölti hibátlanul az aktuális kvízsort a forduló időtartama alatt. 

Részletes játékszabály az Aprólépés honlapján.  

Tanárok, figyelem! A kvízjáték kiválóan integrálható minden olyan foglalkozásba, ami a környezettudatosságra való nevelést helyezi előtérbe.

 

Kép [cc] smallestforest

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás