fbpx

Félmillió köszönet

2017-ben támogatóinknak köszönhetően 542.916 forint gyűlt össze a személyi jövedelem felajánlásokból. A felajánlott összeget a tudatosvasarlo.hu megújítására fogjuk fordítani.

Szeretnénk megköszönni a felajánlott összeget, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy megújítsuk a 2004 óta működő Tudatos Vásárló online magazint.

Miért fontos ez nekünk?

A Tudatos Vásárók Egyesületének célja a 2002-es kezdetektől népszerűsíteni a környezetileg-társadalmilag tudatos, etikus és fenntartható életmódot. Hogy ezt elérjük, kiemelt szerepe van a Tudatos Vásárló magazinnak, amit évente több mint 1 millióan olvasnak. A tudatosvasarlo.hu oldal megújítása több szempontból szükséges.

 

Az oldal fejlesztésének technikai részletei, amit már el is kezdtünk megvalósítani

* A Tudatos Vásárló oldal tartalomkezelő rendszerének megújítása. Ezt nagyjából úgy kell elképzelni, mint egy ház alapozása, ha ez nincs rendben, akkor mindennel csak probléma lesz a későbbiekben. 

* A honlap dizájn megújítása. Ez nem csak arról szól, hogy az új honlap jól nézzen ki, hanem például arról is, hogy a tartalmak egyszerűbben megtalálhatóak legyenek.

* A magazin korábbi tartalmainak átvitele az új rendszerbe.

 

Hogy fog kinézni az új Tudatos Vásárló? Első lépések…

 

a tervek szerint ilyen lesz a megújult Tudatos Vásárló címlapja

 

3 millió forint a cél

Az oldal megújításához 3 millió forint szükséges, aminek egy jelentős része már összegyűlt. A teljes megújításhoz minden további támogatásra és adományra nagy szükségünk van. 2017 végén ezért gyűjtést indítottunk, hogy támogatóink segítségével összegyűljön a teljes összeg. Támogatod? 

 

Ha te is egy vagy a több, mint egymillió olvasónkból, támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fejlesztését. Hozzunk létre együtt egy megújult tudatosvasarlo.hu-t.

 

Így tudsz hozzájárulni Te is, hogy összegyűljön a 3.000.000 forint 2018. december végéig.
 

Segíts kisösszegű rendszeres havi adománnyal. Most! 

Rendszeres havi 1.000FT adomány

   

 

Rendszeres havi 2.000FT adomány

   

 

Rendszeres havi 5.000FT adomány

   

 

Rendszeres havi 10.000FT adomány

   

 

Egyszeri 5000 forint – kevesebb mint két mozijegy ára, de nekünk fontos segítség, főleg ha rögtön jön. 

   

 

Bármennyi pénzt adhatsz, minden apró vagy hatalmas hozzájárulás számít.

   

 

Ha banki átutalással támogatnál:

Számlavezető: Tudatos Vásárlók Közhasznú Egyesülete

Bank neve:    Magnet Bank

Számlaszám:    16200106-00108490-00000000

IBAN szám: HU40 1620 0106 0010  8490 0000 0000

Swift: HBWEHUHB

 

Köszönjük, hogy velünk vagytok!

 

 

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás