• Nyomtatóbarát változat
  • Oldal küldése ismerősnek

Csokitorta, tombola, 15 év

2017.10.04. /

15 éves lett idén a Tudatos Vásárlók Egyesülete. Ebből az alkalomból tartottunk születésnapi bulit szeptember 29-én a méltányos kereskedelem, Fairtrade jegyében. Támogatóinkkal, partnerekkel, önkéntesekkel és barátokkal ünnepeltük, hogy kamaszkorba lépett az egyesület. Képes beszámolónk következik.

Így indult...

A fiatalabb korosztály a Cellux Csoporttal kreatívkodhatott: egyedi pecséteket és füzeteket készíthettek a méltányos kereskedelem jegyében.

 
A Fairtrade termékeket a szupermarketekbe! kampányunk nagykövete, Banán Feri személyesen is tiszteletét tette. A kampánynak köszönhetően már egyre több helyen találunk a polcokon fairtrade termékeket, de Banán Feri is azon ügyködik, hogy a Fairtrade termékek mindig elérhetőek legyenek a legnagyobb szupermarketekben.

A finomságokról, mint például a körtés-kéksajtos-diós muffin a Szatyorbolt gondoskodott. A rendezvényen a Fairtrade kávét és teát is nekik kiöszönhettük
Az est házigazdája Harsányi Bence volt, a Momentán társulattól, aki nem mellesleg a TVE Szupertagja 

Partnereink, a jófej helyek jóvoltából sok-sok tombolát húztunk, és így sok nyertesnek örülhettünk. Náluk mind használhatjátok a Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.Ezúton is köszönjük nekik: Berek Vendégház, Cosmio, Funky Pho, Go Mobility, Hokdeli, Nekedterem, Prezent, Szelence Café, Zöldbolt, Zöldpolc

A TVE stand sem maradhatott el, ahol az érdeklődők beszerezhették a legújabb TVE design Keep Cup-ot. 

A termékek megvásárlásával a Tudatos Vásárlók Egyesületének új projektjét lehetett támogatni:  nagy tervünk 2018-ra a www.tudatosvasarlo.hu oldal megújítása.

 

Te is támogatnád?

A Donate gomb segítségével egy tetszőleges összeggel te is támogathatod a tudatosvasarlo.hu oldal megújítását, vagyis hogy a jövőben is hasznos infóval, de megújult külsővel és struktúrával segítsük a tudatos vásárlókat. 

 Az elmaradhatatlan szülinapi tortát Raj Ráchel készítette nekünk. A csokitorta nem is készülhetett másképp, mint Fairtrade kakaó és csokoládé felhasználásával.

A zenét és a koncertet a Véletlen Blues Bandnek köszönhettük.
Mindenkinek köszönjük, aki ott volt, velünk ünnepelt vagy segített! 

Akik most nem tudtak eljönni, azokkal reméljük, hogy hamarosan találkozunk: rendezvényen, képzésen, az irodában vagy akár a következő szülinapon.Köszönjük, hogy velünk vagytok!

 

 

   • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében