fbpx

| Tudatos Vásárlók

Cianidos tilalom Romániában is!

A Greenpeace Romániában is bevezetné a cianidos bámyászat tilalmát.  Támogasd te is a kezdeményezést!

A vörösiszap-katasztrófa kapcsán erdélyi civil szervezetek sürgetik az RMDSZ-t, hogy lendítse át a holtponton a román parlamentben elakadt cianidos bányászati tilalmat. A Greenpeace már segített a magyar cianidos
bányászati tilalom megalkotásában, most itt az idő, hogy segítsünk Romániának is! Írj egy levelet kérlek az RMDSZ vezetőinek, hogy cselekedjenek, mielőtt nem késő! A megelőzés middig sokkal olcsóbb, mint a kármentesítés! És emberéletekbe sem kerül!

Itt találod a nyílt levelet.

 

Forrás: Greenpeace

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás