fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Bringaboltok tudatos vásárlóknak

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Ha nyár, akkor nyaralás és bringatúra. Íme az összeállításunk a biciklis Tudatos Vásárló Kedvezménykártya elfogadóhelyeinkről. Hiányzik egy alkatrész, vagy kiegészítő, esetleg bérelnél vagy szereltetnél? Itt kedvezményesen is megteheted. Bringára fel!
 

Ha bérelni szeretnél, vagy szervizeltetni a cangád, esetleg szétszereltetni, az alábbi helyeken ezt mind olcsóbban teheted meg. A Kantaa még költöztetést is vállal speciális kerékpárokkal és van olyan hely is, ahol egyedi biciklis táskákat készítenek újrahasznosított anyagokból.  

Legyél Te is a TVE büszke támogatója, cserébe megajándékozunk egy egy évre szóló Tudatos Vásárló Kedvezménykártyával! Éves tagdíj: 2.500 Ft.
  

Bike Art Center kerékpárbolt

Kedvezmény: 10%

Cím: 1027 Budapest, Csalogány utca 23-33.

Kerékpárok, vázak, alkatrészcsaládok, kiegészítők, ruházat, védőfelszerelések mind megtalálhatók kínálatukban. Mi található még náluk? Sokféle mez, nadrág, cipő, sisak. Egyszóval minden fellelhető, mint egy rendes kerékpárboltban. Mindenféle kerékpárt javítanak, szervizelnek, átépítenek, szétszednek és összeraknak.

Budapest Bike Cangira biciklistáska mintabolt

Kedvezmény:  20%

Cím: 1077 Budapest, Wesselényi utca 13.

Magukról: „Régóta biciklizünk. A tapasztalatokat összegyúrva jött a megoldás: olyan táskára van szükségünk, amit a biciklire tudunk szerelni, ami vízálló és zárható, amiben sokminden elfér, amit a biciklin hagyhatunk (nem kell róla levenni), és ami színes-mintás-vidám. Aminek segítségével kényelmesen, praktikusan lehet bicajozni, egyszóval amivel öröm a városi biciklis élet.”

 

Csajbringa

Kedvezmény: 5%

Cím: 1033 Budapest, Bogdáni út 1.

A Csajbringa egy kerékpárépítő maunfaktúra, ahol megtervezheted a saját bringádat, a srácok pedig megépítik.
Egy rövid video a Csajbringa-életérzésről itt.

 

 

Go Mobility

Kedvezmény: szolgáltatásokra 20%, termékekre 10%

Cím: 1013 Budapest, Várkert rakpart 15

Szerviz, szaküzlet és kölcsönzési lehetőség. Két helyszínen, a Margitszigeten és a Várkert rakparton. A kölcsönözhető darabok repertoárjában innovatív elektromos járművek, társas járművek vagy akár retró kerékpárok közül válogathatsz, mint például a mini velocipéd.


 

Kantaa

Kedvezmény:15%

Cím: 1053 Budapest, Múzeum körút 10

A Kantaa speciális teherkerékpárjaival még költöztetést is vállalnak. A csomagszállítás mellett a bevásárlást és ebédszállítást is rájuk lehet bízni.

 

Pajtás biciklibolt

Kedvezmény: 8%

Cím: 1074 Budapest, Király utca 83.

Tudtad, hogy a Hajtás Pajtás biciklisfutárok cangáit is ők szerelik?

Recikli kerékpárműhely

Kedvezmény: 10%

Cím: 1119 Budapest, Bartók Béla út 117-121.

A Recikli Kerékpárműhely alapvetően felújított olasz országúti és városi kerékpárok építésével és eladásával foglalkozik. De természetesen a klasszikus kerékpáros-szerviz munka is hozzátartozik a szolgáltatásokhoz.

 

Jó bicajozást!

 

Tetszett a cikk? Nyomd meg a lenti gombot és támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fenntartását egyszeri felajánlással.  Köszönjük!

 

 

 

   

 

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 2500 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

 

 

 

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

 
Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Egészséges ősgabonák a tányérunkon

Egészséges ősgabonák a tányérunkon

2023. február 18-án tartottuk a Közösségi Mezőgazdálkodás Családi napot. Aki eljött, személyesen is megismerkedhetett 11 hazai közösségi gazdával, valamint a témába vágó beszélgetéseket, előadásokat hallgathattak meg. Ha érdekelnek a gabonák és az egészséges táplálkozás, nézd meg a beszélgetést a Családi napról az ősgabonákról Dr. Szira Fruzsinával az ÖMKI vezető kutatójával, Fülöp Ádámmal a Pipacs Pékség […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok