fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Bemutatkozik a Botanika kollekció

| Magyar Design Évkönyv 2013

Új öko- és felelős design sorozatot indítunk. A Magyar Design Évkönyv 2013-ból ezúttal a festőnövényekkel színezett Botanika kollekciót mutatjuk be.

Az ökodesign kitűnő példája Hajgató Sára márkája, a Botanika, amely festőnövényekkel színezett pamutvászon neszesszerekből, színátmenetes, pamutgéz sálakból, fonott kötélből készült nyakbavalókból és ásványfüggőkből áll. 

 

Sára a növényeket saját maga gyűjti, illetve a kertjében termeszti, és az organikus alapanyagokat ő maga festi meg természetes vegykonyhájában. 

 

Az alkotási folyamat minden egyes lépése fenntartható, hiszen a tervező helyi és megújuló alapanyagokat használ, a festőnövények kitűnő alternatívái a mesterséges színezékeknek, a csomagolás pedig környezetbarát. 

 

Még több öko, felelős és klassz termék és történet magyar dizájnerektől a Magyar Design Évkönyv 2013-ban, itt:

 

 

 

Szöveg és fotó (c): Magyar Design Évkönyv 2013, © Text and Design, 2014, MOME Alapítvány

 
Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

2022. február. 13-án tartottuk a Közösségi mezőgazdálkodás és ÖkoKörök családi napot, ahol közelebbről is megismerhették az érdeklődők a Tudatos Vásárlók munkáját. Ezen a napon a közösségi gazdaságok és az ÖkoKörök jutottak főszerephez: az izgalmas előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a vendégek személyesen is találkozhattak a gazdákkal, volt Magcsere, a legkisebbek pedig gyerekprogramok keretében játékosan tanulhattak a […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok