fbpx

Belföldi partnereink

Aktív szakmai együttműködést, munkakapcsolatot alakítottunk ki programjaink megvalósításának érdekében mind a fogyasztóvédelem, mind a környezetvédelem területén működő szervezetekkel, weboldalakkal.

           

 

        

        

 

 

ÖKOLÓGIAI FOGYASZTÓVÉDELMI MUNKACSOPORT
Egyesületünk alapítótagja és koordinátora a 2004 óta működő Ökológiai Fogyasztóvédelmi Munkacsoportnak. Szakmai együttműködésünk célja, hogy a különböző, ökológiai fogyasztóvédelemmel foglalkozó környezetvédő szervezetek képviselőiből olyan felkészült szakmai és szervezői közösséget kovácsoljunk, amely a környezet- és fogyasztóvédelmi témák szinergiáját és a szervezetek különböző profilját kihasználva magas színvonalú közös projekteket valósít meg, valamint biztosítja a közös szakmai fejlődés feltételeit.
A munkacsoport tagjai:
Egyetemes Létezés Természetvédelmi Egyesület (ETK)
Energia Klub Egyesület
Hulladék Munkaszövetség
Ökotárs Alapítvány
Reflex Környezetvédő Egyesület
– Tudatos Vásárlók Egyesülete
Védegylet Egyesület
Zöld Fiatalok Egyesület

FAIR VILÁG MÉLTÁNYOS KERESKEDELEM SZÖVETSÉG
A fair trade magyarországi népszerűsítésére 2005-ben hoztuk létre a Fair Világ Méltányos Kereskedelem Szövetséget a Planet Alapítvánnyal, a Rügyecskék Egyesülettel, az Útilapu Hálózattal, a Védegylettel, és a Zöld Fiatalokkal együttműködésben.

 

EURÓPAI FOGYASZTÓVÉDELEMÉRT SZÖVETSÉG
Több fogyasztóvédelmi szervezettel együttműködésben hoztuk létre a szövetséget. További tagok: Társadalmi Unió,  Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete, Civil Fogyasztóvédők Országos Egyesülete, Egészségügyi Ellátásra Kényszerülők Közhasznú Szervezete, Csepeli Fogyasztóvédelmi Egyesület.

 

SZÖVETSÉG AZ ÉLELMISZER-ÖNRENDELKEZÉSÉRT
A Szövetség 2007 őszén alakult meg a Magyar Leader Szövetség, a Magyar Természetvédők Szövetsége, a Védegylet és a TVE kezdeményezésére, hogy a különböző területeken tevékenykedő szervezetek közös platformon képviselhessék a fenntartható mezőgazdasági modellt.

 

TOVÁBBI PARTNEREINK
E-Szem Alapítvány
Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület (KÖVET)
Levegő Munkacsoport
Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület
Ökoszolgálat
• Társadalmi Unió
Zöld Pók Hálózat

    Iratkozz fel híreinkre!

    Tippek, tesztek, programok

    Megszakítás