fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Azt vedd, ami jó neked!

| Tudatos Vásárló

A tudatos vásárlásra – vagy épp nemvásárlásra – ösztönző képek, fotók láthatók február 20-ig az I love JÓ kamara-kiállításán Veszprémben. A csibék márciusban jönnek …

 

Az I love JÓ Azt vedd, ami JÓ neked! szlogennel futó, a tudatos vásárlást és fogyasztást népszerűsítő szemléletformáló kampányt a Nap-Hold Egyesület valósította meg 2011 őszén Veszprém megyében. A kampány a környezettudatosság oldalát hangsúlyozta, egyéni felelősségvállalásra ösztönözve a fogyasztási lázban égő fiatalokat, hasznos tippekkel segítve őket egy fenntarthatóbb életmód kialakításához.
A projekt weboldala: www.ilovejo.hu 
További információ a kampányról és a csibeosztásról: www.facebook.com/ilovejoo

Az I love Jó kampány keretén belül meghirdetett Képeslaptervező pályázatra olyan házilag készített képekkel és fotókkal lehetett nevezni, melyek jó példákat mutattak be a tudatos vásárlásra – vagy épp nemvásárlásra – az alkotók egyéni látásmódján keresztül.

A beérkezett 60 pályamű közül a szakmai zsűri négy képet választott ki, amelyek tavaly novemberben freecard formájában kerültek terjesztésre a megye kulturális intézményeiben és szórakozóhelyein.  A cikkben is látható 4 kép további 12 – hol vicces, hol elgondolkodtató, művészi igénnyel kidolgozott vagy sebtiben összemontázsolt, de mindenképp ötletes – alkotással együtt tekinthető meg a Pannon Egyetem Közművelődési Titkársága jóvoltából megvalósuló kiállításon február 7. és 20. között. (Helyszín: Pannon Egyetem, B ép. aula – Veszprém, Egyetem utca 10.)

A kiállítás a Veszprém megyei kampány utolsó előtti állomása: a március végi csibeosztásról, melynek során – a projekt Facebook-oldalát lájkolóknak köszönhetően – közel 470 kendermagos naposcsibe kerül helyi gazdákhoz felnevelésre, szintén beszámolunk majd. Az I love JÓ projekt áprilistól Fejér megyében folytatódik, ahol a szervezők szintén nagy sikerre számítanak, hiszen az emberek mindenhol szeretik a JÓt.

Forrás: IloveJÓ

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok