fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Átadták az idei Magyar Termék Nagydíjakat

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

A múlt héten átadták a Magyar Termék Nagydíj idei díjazottjainak járó elismeréseket: 58 pályázó 62 pályázata részesült valamilyen elismerésben.

A Magyar Termék Nagydíj azért jött létre tíz évvel ezelőtt, hogy ösztönözze a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű magyar termékek előállítását és a szolgáltatások fejlesztését. Mindezidáig 142 termék nyerte el a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet, s további 230 kapott dícsérő oklevelet.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a díjátadóra szeptember 5-én, a „Gazdaság Ünnepén” került sor a Parlamentben. A legkülönbözőbb iparágakat képviselő cégek és termékek között végül 22 Magyar Termék Nagydíj és és 37 Elismerő oklevél került kiosztásra, a hazai és nemzetközi viszonylatban elismert, magas minőségű termékek előállításáért járó “Gazdaságért Nívódíj” címet idén a Hollóházi Porcelán Manufaktúra Zrt. nyerte el.

Az eredmények és az összesített Védjegyregiszter a www.termeknagydij.hu weboldalon érhető el.

 

Forrás: MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ®

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára