fbpx

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Átadták az idei Magyar Termék Nagydíjakat

A múlt héten átadták a Magyar Termék Nagydíj idei díjazottjainak járó elismeréseket: 58 pályázó 62 pályázata részesült valamilyen elismerésben.

A Magyar Termék Nagydíj azért jött létre tíz évvel ezelőtt, hogy ösztönözze a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű magyar termékek előállítását és a szolgáltatások fejlesztését. Mindezidáig 142 termék nyerte el a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet, s további 230 kapott dícsérő oklevelet.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a díjátadóra szeptember 5-én, a „Gazdaság Ünnepén” került sor a Parlamentben. A legkülönbözőbb iparágakat képviselő cégek és termékek között végül 22 Magyar Termék Nagydíj és és 37 Elismerő oklevél került kiosztásra, a hazai és nemzetközi viszonylatban elismert, magas minőségű termékek előállításáért járó “Gazdaságért Nívódíj” címet idén a Hollóházi Porcelán Manufaktúra Zrt. nyerte el.

Az eredmények és az összesített Védjegyregiszter a www.termeknagydij.hu weboldalon érhető el.

 

Forrás: MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ®

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás