fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Átadták az idei Magyar Termék Nagydíjakat

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

A múlt héten átadták a Magyar Termék Nagydíj idei díjazottjainak járó elismeréseket: 58 pályázó 62 pályázata részesült valamilyen elismerésben.

A Magyar Termék Nagydíj azért jött létre tíz évvel ezelőtt, hogy ösztönözze a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű magyar termékek előállítását és a szolgáltatások fejlesztését. Mindezidáig 142 termék nyerte el a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet, s további 230 kapott dícsérő oklevelet.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a díjátadóra szeptember 5-én, a „Gazdaság Ünnepén” került sor a Parlamentben. A legkülönbözőbb iparágakat képviselő cégek és termékek között végül 22 Magyar Termék Nagydíj és és 37 Elismerő oklevél került kiosztásra, a hazai és nemzetközi viszonylatban elismert, magas minőségű termékek előállításáért járó “Gazdaságért Nívódíj” címet idén a Hollóházi Porcelán Manufaktúra Zrt. nyerte el.

Az eredmények és az összesített Védjegyregiszter a www.termeknagydij.hu weboldalon érhető el.

 

Forrás: MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ®

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Greenwashing? Erre figyelj a boltokban!

Ne dőlj be a zöldre festési praktikáknak és a hangzatos marketing szövegeknek! Összegyűjtöttünk néhány tipikus ál-zöld állítást, amik mögött a leggyakrabban nem áll valós fenntarthatósági törekvés. Pörgesd végig, kerüld el őket Te is. Nem igazán tiszta számodra, mit tekinthetünk zöldre festésnek? Itt leírtuk, mi az a greenwashing, a zöldre festés, és mi a baj vele?, itt […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok