fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Az asztali lámpa, amit egy bringamániás imádni fog

| Tudatos Vásárló

Egy magyar designer megtalálta a módját, hogyan lehet a felülmúlhatatlan bringás életérzést becsempészni a lakásba: az Industrial Kid-lámpák kerékpáralkatrészekből készülnek és álomszépek.

A bringás asztalilámpa prototípusát Belső Péter 2013-ban tervezte akkor iskolakezdő kislányának. Az első megrendelések később a baráti körből érkeztek, az ő kívánságukra kezdett különböző színű modelleket készíteni. Az Industrial Kid-et 2015-ben alapította, azzal a céllal, hogy továbbfejlessze az eredeti ötletet és nemzetközi piacon értékesítse a terméket.

Szeretnél még több cikket? 

 

 

Ha bicajos vagy, de futsz is:
 így válassz futócipőt!
Ha bicajos vagy és esküvőd lesz:
 már veheted is a fairtrade gyűrűt!

 

A lámpát a megrendeléskor mi magunk tervezhetjük meg: különböző kerékpár-alkatrészekből állíthatjuk össze, a markolat, fékkar, kormánynyak és bowden-ház színét többféle anyagból, tíz különböző árnyalatból választhatjuk ki a csajos eperturmixtól a fiúsabb macaronon át a konzervatívabb csokis fánkig.

A személyiségünkhöz és lakásunkhoz illő csodalámpa ráadásként környezetbarát is: az energiatakarékos LED fényforrást a fékkar meghúzásával kapcsolhatjuk ki és be. 

A tudatosan felépített termékfejlesztési stratégiának köszönhetően Belső Péternek határozott elképzelései vannak a jövőt illetően: a 2015-ben alapított Industrial Kid-et továbbfejlesztve, a termékskálát bővítve a nemzetközi piacon is szeretné értékesíteni páratlan ötletét, melyért 2016 novemberében átvehette az Ozone Zöld díj ezüstérmét.

 

Köszönjük a cikk elkészítéséhez nyújtott közreműködést Krausz Dórának!

 

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 3000 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

 

  Nemzeti Fejlesztési Minisztérium – a fogyasztók érdekében. A cikk a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium FV-I-16-2016-00023 jelű pályázat keretében valósult meg.  

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

2022. február. 13-án tartottuk a Közösségi mezőgazdálkodás és ÖkoKörök családi napot, ahol közelebbről is megismerhették az érdeklődők a Tudatos Vásárlók munkáját. Ezen a napon a közösségi gazdaságok és az ÖkoKörök jutottak főszerephez: az izgalmas előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a vendégek személyesen is találkozhattak a gazdákkal, volt Magcsere, a legkisebbek pedig gyerekprogramok keretében játékosan tanulhattak a […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára