fbpx

| Tudatos Vásárló

Az asztali lámpa, amit egy bringamániás imádni fog

Egy magyar designer megtalálta a módját, hogyan lehet a felülmúlhatatlan bringás életérzést becsempészni a lakásba: az Industrial Kid-lámpák kerékpáralkatrészekből készülnek és álomszépek.

A bringás asztalilámpa prototípusát Belső Péter 2013-ban tervezte akkor iskolakezdő kislányának. Az első megrendelések később a baráti körből érkeztek, az ő kívánságukra kezdett különböző színű modelleket készíteni. Az Industrial Kid-et 2015-ben alapította, azzal a céllal, hogy továbbfejlessze az eredeti ötletet és nemzetközi piacon értékesítse a terméket.

Szeretnél még több cikket? 

 

 

Ha bicajos vagy, de futsz is:
 így válassz futócipőt!
Ha bicajos vagy és esküvőd lesz:
 már veheted is a fairtrade gyűrűt!

 

A lámpát a megrendeléskor mi magunk tervezhetjük meg: különböző kerékpár-alkatrészekből állíthatjuk össze, a markolat, fékkar, kormánynyak és bowden-ház színét többféle anyagból, tíz különböző árnyalatból választhatjuk ki a csajos eperturmixtól a fiúsabb macaronon át a konzervatívabb csokis fánkig.

A személyiségünkhöz és lakásunkhoz illő csodalámpa ráadásként környezetbarát is: az energiatakarékos LED fényforrást a fékkar meghúzásával kapcsolhatjuk ki és be. 

A tudatosan felépített termékfejlesztési stratégiának köszönhetően Belső Péternek határozott elképzelései vannak a jövőt illetően: a 2015-ben alapított Industrial Kid-et továbbfejlesztve, a termékskálát bővítve a nemzetközi piacon is szeretné értékesíteni páratlan ötletét, melyért 2016 novemberében átvehette az Ozone Zöld díj ezüstérmét.

 

Köszönjük a cikk elkészítéséhez nyújtott közreműködést Krausz Dórának!

 

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 3000 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

 

  Nemzeti Fejlesztési Minisztérium – a fogyasztók érdekében. A cikk a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium FV-I-16-2016-00023 jelű pályázat keretében valósult meg.  

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás