fbpx

| Tudatos Vásárlók

Adj címet a vörösiszapos képnek!

A Greenpeace címet keres egy vörösiszapos képnek.

Veljanovic Anna fotós vörösiszapos képe annyira “tetszett” a nemzetközi Greenpeace-nek, hogy bekerült azok közé a képek közé, amikről az aktivistáknak, blogíróknak képaláírási versenyt hirdettek.

Találj ki egy jó angol feliratot és küldd be: http://www.greenpeace.org/international/en/news/Blogs/makingwaves/caption-contest-gone-shopping/blog/26686 

Ha magyar ötleted van, azt ide küldd: bob[kukac]greenpeace.hu

 

Forrás: Greenpeace
 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás