fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Az 5 legújabb jófej hely

| Tudatos Vásárló

Adománybolt, fair trade kávézó és aromaterápiás webshop. Mi a közös bennük? Hogy Tudatos Vásárló Kedvezménykártya elfogadóhelyek. Miért? Mert fontos nekik az újrahasznosítás, a fenntarthatóság és a vegyszermentes élet. Mert így is lehet vállalkozást működtetni.

Újabb jófej helyek: 

Born2 Bio 

Kávézó és bio bolt Budapest belvárosában. A klaszikus termékkínálaton felül az ételallergásokra is gondolnak a termékek beszerzésénél. A kávézóban Fair Trade kávéból készítik a kávékat, amit alternatív kávékészítési eszközökkel is elkészítenek nekünk. A kávázóban és az üzletben egyaránt környezetbarát tisztítószerekkel takarítanak, komposztálnak és víztakarékos programmal rendelkező elektromos berendezéseket használnak. 

Kedvezmény mértéke: Élelmiszerre 5%, a kávézóban 10%

Szelence Café

A Szelence Café egy kifejezetten családias hely, ahol kiemelt figyelmet fordítanak az ételintoleranciás vendégekre. Az étlapon megtalálhatóak vegetáriánus, vegan, glutén, laktóz és cukormentes ételek is.

Egy éve indult a Tudatos Vásárló Kedvezménykártya programunk, amivel az a célunk, hogy a tudatos vásárlókat megismertessük az etikus, környezetbarát termékeket és szolgáltatásokat nyújtó helyekkel. Most induló cikk sorozatunkban ezeket a vállalkozásokat szeretnénk bemutani.  Kik ők, mivel foglalkoznak és miben mások?

Magukról: “Tapasztalatot gyűjtöttünk, tanultunk, majd álmodtunk egy nagyot, és régi lakásunkban kialakítottuk a Szelence Cafét, ahol kis családi vállalkozásként működünk. Az étterem mellett igyekszünk interaktív közösségi térként is működni, hiszen rengeteg programnak adunk helyet. Például szülinapi zsúroknak, tanfolyamoknak, kézműves workshopoknak és családi vagy babaprogramoknak, jó hangulatú üzleti találkozóknak. Szeretnénk, ha látogatóink otthon éreznék magukat, ezért bátran lehet babával vagy kutyussal is jönni hozzánk.”

Kedvezmény mértéke: 10%

Filantrópia Adománybolt

Egy igazi kincses sziget, ahol simán lehet, hogy pont megtaláljuk azt, amit régóta keresünk. Ars poetica: “Filantórpia egy sziget, ahol kiköthetnek a feleslegessé vált tárgyak, hogy másokat szolgáljanak tovább. Filantrópia az a közösségi tér, ahol partra szállhat adományozó és vásárló, hogy ott mind megtalálják egymást”. 

Kedvezmény mértéke: 10%

Natura Mia

A NaturaMia célja, hogy minél többen megismerjék a természetes egészségmegőrzés aromaterápiás lehetőségeit. Az aromaterápia rendkívül széles körben alkalmazható a mindennapok során is, legyen szó fejfájástól kezdve immunerősítésen át az ínhüvelygyulladásig.

Kedvezmény mértéke: 5%

Mounty Bike kerékpár üzlet

11. kerületiek figyelmébe különösen ajánljuk legújabb bicajos elfogadóhelyünket, ami bicajbolt és szervíz is egyben.

Kedvezmény mértéke: 10%

 

 

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 2500 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

 

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

 

A cikk a Földművelésügyi Minisztérium Zöld Forrás PTKF/1230/2015 jelű pályázat keretében készült.

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok