fbpx

| Tudatos Vásárló

3 leggyakoribb kérdés a terméktesztekről

Március elején indult legújabb szolgáltatásunk a Tudatos Vásárló Tesztek. Azóta rengeteg kérdés érkezett a tesztekkel kapcsolatban. Most a  három leggyakrabban felmerült kérdésre válaszolunk.

Ezeket kérdeztétek tőlünk a tudatos vásárló tesztekkel kapcsolatban.

1. Miért kell fizetnem a tesztekért?

A tesztjeink nagy része ingyenes. Azokért a Tudatos Vásárló Tesztekért kell fizetni, amelyek előállítási költségeit a Tudatos Vásárlók Egyesülete, mint közhasznú civil szervezet nem tudja más forrásokból fedezni. A nemzetközi, gyártóktól független, laboreredmények bemutatását lehetővé tevő szolgáltatásunk kizárólag akkor fenntartható, ha minden egyes olvasója hozzájárul az előállítása költségeihez.

 

2. Milyen pluszt kapok a tesztekkel?

A Tudatos Vásárló Tesztek a nemzetközi fogyasztóvédelmi szervezeteket tömörítő ICRT hálózat laboratóriumi mérési eredményeit tartalmazzák, amit nemzetközi akkreditált laborban készítenek előre meghatározott standardizált módszertan alapján.

Az 1990 óta működő szervezet mérési eredményeit csak a hálózat tagjai publikálhatják, így ezek a terméktesztek nem hasonlíthatók össze más terméktesztekkel, fogyasztói visszajelzéseket bemutató fórumokkal.

 

3. Miért kell regisztrálnom az oldalon?

A regisztrációra azért van szükség, hogy megfelelő statisztikákkal értékelni tudjuk az új oldal népszerűségét, és szükség esetén javító intézkedéseket tegyünk. Az email címeket bizalmasan kezeljük.

 

 

Várjuk további kérdéseidet, véleményedet a tesztekről.  Írj nekünk a tve@tve.hu címre. 

 

Támogasd Te is a Tudatos Vásárlók Egyesületét. Köszönjük!

 

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 3000 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás