fbpx

Tarts velünk, legyéla tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz!

Támogasd az Ökokör programot adód 1%-val

| Tudatos Vásárló

“Mindig volt otthon házi tojás – mennyire jó már? Együtt készültünk az ünnepekre, karácsonyra közösen gyártottuk a fürdőgolyót, húsvétkor tojást festettünk” és ez csak egy kis részlet egy ÖkoKörös élménybeszámolóból. Ha fontosnak tartod, hogy háztartászöldítő programunk még több emberhez eljusson, támogasd a TVE-t adód 1%-val. A Tudatos Vásárlók Egyesülete adószáma: 18245770-2-43.

 2014-ben 3 csoportvezető képzés, 47 lelkes csoportvezető. Ennek eredményeképpen 150 háztartást értünk el, 10 településen.
 

2010 óta 10.800 darabbal kevesebb vegyszer a háztartásokban, ami felér egy drogéria
teljes kínálatával

Gyümölcs aszalás, házi kence készítés, komposztálás és tapasztalatcsere. Ez mind ÖkoKör!

 

Közös fejlődés és tanulás kötetlen, laza formában. Sok megsprórolt energia és hasznos ötletek egy fenntarthatóbb életmódhoz.

 

Ha szeretnéd, hogy mások is megismerhessék az ÖkoKöröket, támogasd a Tudatos Vásárlók Egyesületét adód 1%-val. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy az adóbevallásodban a Tudatos Vásárlók Egyesülete adószámát írod a kedvezményezetthez: 18245770-2-43

 

A Tudatos Vásárlók Egyesülete közhasznú társadalmi szervezet. Működésünket pályázati úton állami forrásokból és magánalapítványoktól, valamint nagylelkű magánszemélyek támogatásaiból biztosítjuk. Vállalatoktól, profitorientált szervezetektől nem fogadunk el támogatást. Éppen ezért nagyon fontos számunkra az olyan független bevétel, mint az SZJA 1%.

2014-ben 569.149 forintot ajánlottatok fel. A befolyt támogatást az alábbiakra fordítottuk, és a következő évben is ezek lesznek a hangsúlyos tevékenységeink:
 

Ha az 1%-ot már más szervezetnek szántad, támogathatsz minket más formában is >>>

 

Köszönünk minden eddigi segítséget, és reméljük, hogy a jövőben sem feledkeztek meg rólunk! 

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek