fbpx

| Tudatos Vásárló

1 éves a miskolci biovásár

Szeptember 9-én lett egy éves a Belvárosi Biovásár. A születésnap alkalmával a vásár üzemeltetői pénteken ünnepséget rendeznek.

A miskolci Belvárosi Biovásár hétről hétre a helyi biomozgalom központjává válik. A vásár célja, hogy kielégítse az egyre nagyobb biotermékek iránti keresletet, s hogy piacot biztosítson a környék ökológiai gazdaságai számára. Teszi mindezt egyre nagyobb sikerrel: mára több száz rendszeresen visszatérő vásárló látogatja minden héten.

A péntekenként tartott vásár 2005. szeptember 9-én indult, most lett egy éves. Ebből az alkalomból a vásárt üzemeltető Tudomány és Gazdaság Háza Kft., a Zöld Akció Egyesület és az Észak-Magyarországi Biokultúra Egyesület 2006. szeptember 15-én, pénteken szerény ünnepséget rendez. Ezen a napon a kínálat kézműves termékekkel bővül, délelőtt fazekas bemutató, délután pedig a Kis Gömböc Játszóház várja a vendégeket – kisebbeket és nagyobbakat egyaránt. Déltől egy óráig a helyszínen ízes bio-menü fogyasztható, s hogy jó ebédhez jó nóta is szóljon, ebédidőben az Agyagbanda muzsikál.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás