fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

1 éves a miskolci biovásár

| Tudatos Vásárló

Szeptember 9-én lett egy éves a Belvárosi Biovásár. A születésnap alkalmával a vásár üzemeltetői pénteken ünnepséget rendeznek.

A miskolci Belvárosi Biovásár hétről hétre a helyi biomozgalom központjává válik. A vásár célja, hogy kielégítse az egyre nagyobb biotermékek iránti keresletet, s hogy piacot biztosítson a környék ökológiai gazdaságai számára. Teszi mindezt egyre nagyobb sikerrel: mára több száz rendszeresen visszatérő vásárló látogatja minden héten.

A péntekenként tartott vásár 2005. szeptember 9-én indult, most lett egy éves. Ebből az alkalomból a vásárt üzemeltető Tudomány és Gazdaság Háza Kft., a Zöld Akció Egyesület és az Észak-Magyarországi Biokultúra Egyesület 2006. szeptember 15-én, pénteken szerény ünnepséget rendez. Ezen a napon a kínálat kézműves termékekkel bővül, délelőtt fazekas bemutató, délután pedig a Kis Gömböc Játszóház várja a vendégeket – kisebbeket és nagyobbakat egyaránt. Déltől egy óráig a helyszínen ízes bio-menü fogyasztható, s hogy jó ebédhez jó nóta is szóljon, ebédidőben az Agyagbanda muzsikál.

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok