fbpx

Tarts velünk, legyél tagjaa Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

1% esély a TVE adatbázisainak

| Tudatos Vásárló

Jó termék, termékcímke, gyógynövény, e-szám adatbázis – 4 olyan tudástár, amelyeket a TVE fejlesztett, készített nektek, olvasóknak. Ha fontosnak tartod, hogy folytassuk ezt a tevékenységünket, ajánld nekünk adód 1%-át. 

Milyen hasznos adatbázisokat készítettünk az utóbbi években? Gyógynövény adatbázisunkban 50 gyógynövény tulajdonságait, hatását, felhasználási lehetőségeit ismerheted meg konkrét receptekkel.

 

 

E-szám adatbázisunk az élelmiszeradalékokkal kapcsolatos hivatalosan elismert tudományos álláspontokat, információkat, törvényi szabályozást mutatja be. Címke adatbázisunk célja, hogy minél többen ismerjenek meg olyan – hiteles és bevált – környezeti és társadalmi címkéket és tanúsítási programokat (és ál-címkéket), amelyek valóban hozzájárulnak egy fenntarthatóbb, környezettudatosabb, egészségesebb, igazságosabb világhoz. 

A Jó termék adatbázist azért hoztuk létre, hogy segítsük a tudatos vásárlók mindennapi döntését. Az adatbázis célja tehát alternatívát nyújtani a fogyasztóknak, hogy vásárláskor jobb terméket választhassanak. Itt elsősorban bio és/vagy fair trade termékeket mutatunk be különböző termékcsoportokban. Az adatbázis lehetőségeinkhez képest folyamatosan frissítjük. 

Ha szeretnéd, hogy további hasznos adatbázisokat készíthessünk, ajánld nekünk az adód 1%-át, tüntesd fel az adóbevallási csomagodban az adószámunkat: 18245770-1-43

 

A Tudatos Vásárlók Egyesülete közhasznú társadalmi szervezet. Működésünket pályázati úton állami forrásokból és magánalapítványoktól, valamint nagylelkű magánszemélyek támogatásaiból biztosítjuk. Vállalatoktól, profitorientált szervezetektől nem fogadunk el támogatást. Éppen ezért nagyon fontos számunkra az olyan független bevétel, mint az SZJA 1%.

Ha az 1%-ot már más szervezetnek szántad, támogathatsz minket más formában is >>>

2012-ben 568.561 forintot, 2011-ben 1.124.000 forintot, 2010-ben 939.000 forintot, 2009-ben 705.000 forintot ajánlottatok fel a TVE-nek. A befolyt támogatást az alábbiakra fordítottuk, és a következő évben is ezek lesznek a hangsúlyos tevékenységeink:

 

Köszönünk minden eddigi segítséget, és reméljük, hogy a jövőben sem feledkeztek meg rólunk! 

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek