fbpx

| Tudatos Vásárló

1% esély a közösségi mezőgazdálkodásnak

Tíz workshop a közösségi mezőgazdálkodásról, 400 résztvevő és 2 új CSA csoport – néhány szám csak 2013-ból. Ha fontosnak tartod, hogy folytassuk a közösségi mezőgazdaság népszerűsítését és induló CSA csoportok támogatását, ajánld nekünk az adód 1%-át.

Íme a közösségi mezőgazdálkodás számokban és képekben.

2013-ban 7 településen, 6 előadást…

 

és 10 gyakorlati képzést tartottunk a közösségi mezőgazdálkodásról.

Ennek (is) köszönhetően két új CSA csoport alakult: a debreceni Pásztortáska Baráti Kör és a Dunaszigeti zöldségközösség. Íme a Pásztortáska első doboza és a belőle készült ebéd. 

 

A TVE már 2009 óta népszerűsíti a CSA-t. Többek között ez is inspirálta néhány, azóta sikeresen működő zöldségközösség alapítóit.

a szegedi/kisteleki Évkerék Ökotanya

 

a szigetmonostori  Biokert

 

a tahitótfalui Háromkaptár

 

Két kiadványt készítettünk, hogy ezzel is segítsük az érdeklődőket.

Ha szeretnéd, hogy mások is megismerjék ezeket a közvetlen értékesítési rendszereket és további új CSA csoportok alakuljanak, ajánld nekünk az adód 1%-át, tüntesd fel az adóbevallási csomagodban az adószámunkat: 18245770-1-43

 

A Tudatos Vásárlók Egyesülete közhasznú társadalmi szervezet. Működésünket pályázati úton állami forrásokból és magánalapítványoktól, valamint nagylelkű magánszemélyek támogatásaiból biztosítjuk. Vállalatoktól, profitorientált szervezetektől nem fogadunk el támogatást. Éppen ezért nagyon fontos számunkra az olyan független bevétel, mint az SZJA 1%.

Ha az 1%-ot már más szervezetnek szántad, támogathatsz minket más formában is >>>

2012-ben 568.561 forintot, 2011-ben 1.124.000 forintot, 2010-ben 939.000 forintot, 2009-ben 705.000 forintot ajánlottatok fel a TVE-nek. A befolyt támogatást az alábbiakra fordítottuk, és a következő évben is ezek lesznek a hangsúlyos tevékenységeink:

 

Köszönünk minden eddigi segítséget, és reméljük, hogy a jövőben sem feledkeztek meg rólunk! 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás