Csatlakozz hozzánk!

Ha

  • elkötelezettnek érzed magad a felelős életmód iránt,
  • szívesen népszerűsíted a tudatos vásárlást,
  • szerinted is fontos, hogy legyen Magyarországon egy sikeres civil szervezet, amelyik felvállalja és viszi előre ezt az ügyet,
  • szívesen tartoznál a tudatos vásárlók közösségéhez és találkoznál hasonló gondolkodású emberekkel.

 

Lehetsz a támogató tagunk, ha nem érsz rá segíteni, de mégis szeretnél valahogy a részese lenni a sikereinknek. Az évi 3000 Ft tagsági díjért cserébe személyre szabott választ adunk a fogyasztóvédelemmel és környezetbarát, etikus fogyasztással kapcsolatos kérdéseidre. Emellett kedvezményesen vásárolhatsz a kiadványainkból is.

Támogasd pénzügyi függetlenségünket, szponzoráld egy új termékcsoport tesztelését vagy egy cikk megírását. Ajánld fel adód 1%-át a TVE-nek, sok kicsi sokra megy! Vásárold meg vagy töltsd le a kiadványainkat, termékeinket!

Lehetsz az önkéntesünk: számos projektünk közül biztos, hogy megtalálod magadnak azt, ami a leginkább illik a személyiségedhez, amiből a legtöbbet tudod tanulni, vagy ami éppen, hogy kikapcsolódást jelent neked. 

Indíts útjára egy ÖkoKört, segítünk neked megszervezni saját környezettudatos kisközösségedet! Verbuválj egy olyan 5-12 fős csoportot, melynek tagjai két-három hónapig, hétről-hétre különböző környezettudatos fortélyokat osztanak meg egymással. A többi jön magától.

Vállalj feladatot az Ökofitnesz játékunkban, hogy kiderüljön, mennyit tudnál még javítani saját életed és a környezeted minőségén. Hívd meg barátaidat és kezdődhet a verseny: itt az ideje a tettek mezejére lépni!

Népszerűsítsd a fenntartható életmódot te is. Iratkozz fel hírlevelünkre, és továbbítsd ismerőseidnek is!

Tedd fel weboldaladra bannereinket, és kövess minket a Facebook-on.  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében