fbpx

| Tudatos Vásárló

Tudatos(an) babázó

Baba klubot indított a Tudatos Vásárlók Egyesülete.

Június 19-én rendezte meg első babaklubját a Tudatos Vásárlók Egyesülete. A budapesti Sirius Klub és Teaházban indított eseménysorozat célja, hogy időről időre górcső alá vegyük és áttekintsük a legalapvetőbb „babás” témákat, legyen az öltözködés vagy lakásberendezés, táplálkozás vagy épp a tudatos készségfejlesztés. A klub helyszíne Budapest egyik legbarátságosabb teázója, amely alkalmas arra is, hogy a beszélgetéseken maguk a gyermekek is részt vegyenek, kedvükre csúszva-mászva a szőnyegeken és párnákon a földre helyezett asztalok között.

Az első alkalom témája a kozmetika és a testápolás volt. Azok az anyukák, apukák és érdeklődők, akiket nem riasztott vissza a tomboló hőség, Markovics Vera kozmetikus-szakújságírót faggathatták a kozmetikai termékek esetleges veszélyeiről, a nem kívánatos kémiai összetevőkről, illetve ezek alternatíváiról. Szintén népszerű téma volt a nyári napfény elleni védekezés, a fizikai és kémiai fényvédők közti különbség, vagy épp az anyukák szülés utáni esztétikai problémáinak kezelése.

A soron következő alkalommal az egészséges táplálkozással foglalkozunk. Milyen termékeket jobb elkerülni csemetéink és saját magunk táplálásakor? Kell-e félni a tápszerektől? Mi a legjobb, ha nincs anyatej? Mikor és mivel érdemes bővíteni a baba menüjét? Mi az, amit mindenképp kerülnie kell az anyukának? A felmerülő kerülő kérdésekre Fekete Krisztina dietetikussal, az Országos Egészségfejlesztési Intézet munkatársával keressük a választ.

A klubra minden érdeklődőt szeretettel várunk!

További információ: http://tudatosvasarlo.hu/programajanlo/117

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás