fbpx

| Tudatos Vásárló

Megszűnt a roaming díj az EU-ban

2017. június 15-étől nem kell többé roamingdíjakat fizetni az Európai Unión belül. Vagyis az EU-n belül utazók ugyanolyan díjszabás mellett telefonálhatnak, küldhetnek SMS-eket és csatlakozhatnak az internetre mobileszközeikkel, mint belföldön.

A belföldi díjszabás szerinti barangolást nem állandó barangolásra szánják (vagyis nem célja egy másik országból származó SIM-kártya állandó használata). A szolgáltató kétségbe vonhatja azon fogyasztók lakóhely/ szoros kapcsolatok vonatkozásában megadott adatait, akik bármely négy hónapos időszak során több időt töltenek külföldön, mint otthon, ugyanakkor pedig nem a szolgáltató országán belül indítják hívásaik többségét, nem onnan küldik legtöbb szöveges üzenetüket, és adatforgalmuk nagy része is a szolgáltató országán kívül zajlik.

 

Forrás: Europai Bizottság

Kép: pixabay.com

 


Tetszett a cikk? Szívesen olvasnál még a témában?

Támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fenntartását egyszeri felajánlással.  Köszönjük!


  Nemzeti Fejlesztési Minisztérium – a fogyasztók érdekében. A cikk a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium FV-I-17-2017-00014 jelű pályázat keretében valósult meg.  

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás