fbpx

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Levált a cipőm sarka -visszavihetem a boltba?

Aki vásárol az előbb-utóbb szembe fog találkozni a garancia, szavatosság és a kellékszavatosság rejtélyes fogalmával. Mit jelentenek ezek pontosan és milyen jogok illetik meg a fogyasztót vásárláskor? Következő előadásunkon, április 27-én erről lesz szó.

Vásároltál egy terméket ami elromlott és a boltban azt mondták, hogy nem cserélik le, de nincsen baj, mert levásárolhatod az árát.

Sok ilyen és ehhez hasonló helyzet adódhat a vásárlásaink során, ezért jó ha tisztában vagyunk azzal, hogy mikor-mit kérhetünk és várhatunk el az eladótól, kereskedőtől.

Bármilyen terméket is vásárolunk, a vásárlónak vannak érvényesíthető jogai, például hibás teljesítés esetén is.

Javítás-csere-elállás, csak néhány olyan kulcsfogalom és hasznos dolog, amiről érdemes többet megtudni, hogy tudatos vásárlóként tudjunk élni a minket megillető jogokkal.

Hogy ez mit jelent, és mikor-mit lehet tenni, arról szól előadássorozatunk következő előadása április 27-én.

Jelentkezés és regisztráció az április 27-i eseményre itt.

 

Dátum: Április 27. ( péntek) 17.00-18.30
Helyszín: Urbanfood_1013 Budapest, Attila út 27.

 

Egy tipikus példa-kedvcsinálónak ( amikor a vásárolt elromlott fénykard helyett gumikacsával akarják kiszúrni a szemünket).

 

  Készült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium FV-I-17-2017-00023 jelű pályázat támogatásával.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás