fbpx

| Tudatos Vásárló

Lecserélnéd a hűtődet? A TVE tesztjei segítenek!

2017. augusztus 7-től lehet vissza nem térítendő támogatást igényelni hűtők, fagyasztók és mosógépek cseréjéhez az Otthon Melege Program keretében. A TVE hűtőgép tesztje segít kiválasztani, hogy melyik a pénztárcádhoz és igényeidhez legjobban illő készülék. 

Az Otthon Melege Program keretében meghirdetett pályázati konstrukciók célja, hogy javuljon a lakossági energiafelhasználás hatékonysága, és csökkenjen a hazai szén-dioxid-kibocsátás.

A pályázatok benyújtása régiónként eltérő időpontoktól lehetséges. A pályázatokkal kapcsolatban a pályázati portálon lehet tájékozódni.

A Tudatos Vásárló Tesztek segítenek, hogy gyorsabban, ésszerűbben dönthess!

 

Hogyan?

  • A Tudatos Vásárló tesztek oldalon 103 hűtőszekrény, fagyasztó és fagyasztóláda laboratóriumi tesztjei közül választhatsz.

  • A tesztben energiatakarékosságra jó pontot kapott kombinált hűtőszekrények ára kb. 150.000 forinttól akár 800.000 forintig is terjed. Nem mindegy, hogy melyiket veszed meg! További szűréssel kiválaszthatod, hogy a te pénztárcádhoz és igényeidhez melyik illik jobban.

  • A saját szempontjaid szerint szűrhetsz. Többek között azt is megtudhatod, hogy melyik energiatakarékosabb, melyik hűt/fagyaszt jobban, melyiknek jobb a szigetelése és melyik csendesebb.

  • Mosógép tesztünkben 30 mosógép összehasonlító adatai között böngészhetsz.

 

Amit a Tudatos Vásárló Tesztekről tudni kell

  • A tesztek egységesen kidolgozott módszertan és szempontrendszer alapján készülnek nemzetközi akkreditált laboratóriumban, így a termékek könnyen összehasonlíthatók.

  • A tesztek a nemzetközi ICRT (International Consumer Research & Testing ) hálózat keretében készülnek, amelynek a TVE is tagja. A szervezet gyártóktól független, kiváló minőségű információval segíti a fogyasztókat szerte a világban.

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás