alap kinézet

System Messages

Korábban már írtunk a Házikó-ról, ahol közvetlenül a termelőtől beszerzett, szezonális alapanyagból készítenek élelmiszert vendéglátó helyek számára, de catering szogáltatást is nyújtanak rendezvényeknek.

A vállalkozás azóta saját bisztróval is bővül. Az egyik Farm bistro a 7. kerületben a Wesselényi utcában van, a másik a 11. kerületben egy nem éppen szokványos környezetben: egy bankban.

 

Kipróbáltuk a Magnet Bank és a Farmbistro kombinációt, habár nehéz volt eldönteni, hogy most akkor éppen bankban vagy bisztróban vagyunk-e. Minden esetre a megoldás különleges, a hangulat kellemes.

A kínálat illeszkedik a Házikó szellemiségéhez. Ebédidőben kétféle szezonális gyümölcsből vagy zöldségből készült leves közül választhatunk, emellé szintén szezonális zöldséges batyut, quiche-t vagy szendvicset kérhetünk.


Tetszett a cikk? Szívesen olvasnál még a témában?

Támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fenntartását egyszeri felajánlással.  Köszönjük!


A tudatos vásárló a pulton lévő táblán megnézheti, hogy melyik alapanyagot melyik termelőtől vették. 

A falon lévő térkép is segít, hogy el tudjuk helyezni az egyes termelőket.  

 

Nagy piros pontot kapott a hely azért, mert a csapvizet nem kell külön kérnünk, hanem kancsóban ki van téve a pultra. Ezzel is arra ösztönzik a vendégeket, hogy ne palackozott vizet, hanem csapvizet fogyasszanak. Jó lenne, ha ez az egyszerű "marketing fogás" népszerűbb lenne a vendéglátó helyek körében. 

 

Nyitókép: pixabay.com


Tetszett a cikk? Szívesen olvasnál még a témában?

Támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fenntartását egyszeri felajánlással.  Köszönjük!

NyiNy


   • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében

Smink