fbpx

| Tudatos Vásárló

Képzés tanároknak: „Egészséges táplálkozás – a címkétől a konyháig”

Foglalkoztat az egészséges táplálkozás kérdése? Néha úgy érzed, hogy elvesztél a sok információ között? Szeretnél ötletet kapni, hogyan dolgozhatod fel a témát a diákjaiddal? Ebben segít eligazodni a TVE május 10-i képzése, amit középiskolai tanároknak tartunk.

Szeretnél gyakorlati tanácsot kapni, mire figyelj az étkezésed összeállításánál, hogyan kerülheted el a marketingtrükköket és a fölösleges pénzkiadást látszólag egészséges dolgokra, fogyasztóként milyen jogaid vannak? Tanárként szükséged van néhány ötletekre, hogyan dolgozhatod fel a témát interaktív formában a diákjaiddal?

 

Program középiskolai tanároknak:

Kiút a táplálkozási tanácsok útvesztőjéből. Fókuszban a rejtett cukor és zsírfogyasztás. Termék(címke) elemzés – Bartha Ákos (Élelmiszerbiztonsági szakértő, táplálkozás-kutató Táplálkozás-Beállítás)

Marketingcsapdák szupermarketekben és termékeken. Hétköznapi fogyasztóvédelem – Haraszti Anikó, Andacs Noémi, Diviánszky Ágnes (Tudatos Vásárlók Egyesülete)

Interaktív játékok középiskolásoknak egészséges táplálkozás témához – Andacs Noémi, Diviánszky Ágnes (Tudatos Vásárlók Egyesülete)

 

Időpont: 2014.május 10. (szombat) 10-15h

Helyszín: MÜSZI 1085 Budapest  Blaha Lujza tér 1. (Corvin áruház III. emelet)

A résztvevők a képzés végén egy diákoknak szóló kiadványból valamint iskolai plakátokból összeállított csomagot kapnak. A plakátok megtekinthetők itt.

 

Regisztrációs díj: 1.500 Ft (a regisztrációs díjat a helyszínen a résztvevőknek visszafizetjük!)

Kérjük az összeget a Magnet Bank 16200106-00108490 bankszámlaszámra  

vagy Paypalon keresztül utald

Kérjük a megjegyzésbe írd oda: “Tanári képzés”

A csoportlétszám korlátozott: max. 20 fő. A regisztráció a jelentkezés sorrendjében történik. Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha biztos, hogy el tudsz jönni, ne vedd el a helyet másoktól. 

– Jelentkezési határidő: 2014. május 9. 10 óra

– Jelentkezni itt lehet >>

 

 

    

A projekt a Svájci–Magyar Együttműködési Program (www.svajcihozzajarulas.hu) támogatásával valósul meg.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás