fbpx

| Tudatos Vásárló

Jófej bicajos helyek

Beköszöntött az őszi idő, de még javában tart a bringa-szezon. Ezen a héten tartják az Európai Mobilitási hetet és autómentes napot is, ezért ha tehetitek pattanjatok bicajra. Ennek apropóján készítettünk egy összeállítást azokról a jófej biciklis helyekről, ahol minden a bicaj körül forog: lehet bérelni, szervizeltetni és használni a Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát.

Következzék a jófej bicajos helyek listája:

Bike Art Center kerékpárbolt

Kedvezmény: 10%

Cím: 1027 Budapest, Csalogány utca 23-33.

Kerékpárok, vázak, alkatrészcsaládok, kiegészítők, ruházat, védőfelszerelések mind megtalálhatók kínálatukban. Mi található még náluk? Sokféle mez, nadrág, cipő, sisak. Egyszóval minden fellelhető, mint egy rendes kerékpárboltban. Mindenféle kerékpárt javítanak, szervizelnek, átépítenek, szétszednek és összeraknak.

 

Budapest Bike Cangira biciklistáska mintabolt

Kedvezmény:  20%

Egy éve indult a Tudatos Vásárló Kedvezménykártya programunk, amivel az a célunk, hogy a tudatos vásárlókat megismertessük az etikus, környezetbarát termékeket és szolgáltatásokat nyújtó helyekkel. Most induló cikk sorozatunkban ezeket a vállalkozásokat szeretnénk bemutani.  Kik ők, mivel foglalkoznak és miben mások?

Cím: 1077 Budapest, Wesselényi utca 13.

Magukról: „Régóta biciklizünk. A tapasztalatokat összegyúrva jött a megoldás: olyan táskára van szükségünk, amit a biciklire tudunk szerelni, ami vízálló és zárható, amiben sokminden elfér, amit a biciklin hagyhatunk (nem kell róla levenni), és ami színes-mintás-vidám. Aminek segítségével kényelmesen, praktikusan lehet bicajozni, egyszóval amivel öröm a városi biciklis élet.”

Go Mobility

Kedvezmény: szolgáltatásokra 20%, termékekre 10%

Cím: 1013 Budapest, Várkert rakpart 15

Szerviz, szaküzlet és kölcsönzési lehetőség. Két helyszínen, a Margitszigeten és a Várkert rakparton. A kölcsönözhető darabok repertoárjában innovatív elektromos járművek, társas járművek vagy akár retró kerékpárok közül válogathatsz, mint például a mini velocipéd.

Kantaa

Kedvezmény:15%

Cím: 1071 Budapest, Dembinszky utca 32.

A Kantaa speciális teherkerékpárjaival még költöztetést is vállalnak. A csomagszállítás mellett a bevásárlást és ebédszállítást is rájuk lehet bízni.

Pajtás biciklibolt

Kedvezmény: 8%

Cím: 1074 Budapest, Király utca 83.

Tudtad, hogy a Hajtás Pajtás biciklisfutárok cangáit is ők szerelik?

Recikli kerékpárműhely

Kedvezmény: 10%

Cím: 1119 Budapest, Bartók Béla út 117-121.

A Recikli Kerékpárműhely alapvetően felújított olasz országúti és városi kerékpárok építésével és eladásával foglalkozik. De természetesen a klasszikus kerékpáros-szerviz munka is hozzátartozik a szolgáltatásokhoz.

 

Mounty Bike kerékpár üzlet 

Kedvezmény: 10%

Cím: 1119 Budapest Etele út 71.

Legújabb jófej bicajos hely a Tudatos Vásárló Kedvezménykártya elfogadóhelyek között. Természetesen: minden ami bicaj, szervíz, nyereg-csere opció az ott vásárolt bicajok esetén, és bicajos hírekkel teli Facebook oldal.

 

Tetszett a cikk, szeretnél még több akciót? Nyomd meg a lenti gombot és támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fenntartását egyszeri felajánlással.  Köszönjük!

 

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 3000 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

 

A cikk a Földművelésügyi Minisztérium Zöld Forrás PTKF/1230/2015 jelű pályázat keretében készült.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás