• Nyomtatóbarát változat
  • Oldal küldése ismerősnek

Indulnak az ÖkoKörök!

2011.01.13. /

A Tudatos Vásárlók Egyesülete új, közösségi részvételen alapuló környezetvédelmi akcióprogram indít Budapesten és Pest megyében. Szeretnéd megismerni mások háztartászöldítő tapasztalatait, vagy elmondanád a te tippjeidet? Csatlakozz az Ökokörökhöz!

Az ÖkoKörök lényege a kiscsoportos, személyes élményeken keresztüli tanulás. Öten-nyolcan állnak és járnak össze két-három hónapig, hogy hétről-hétre különböző környezettudatos fortélyokat tanuljanak meg, próbáljanak ki és gyakoroljanak be. A program eddig milliónyi embert mozgatott meg 20 országban, akik a program végére átlagosan 43%-al kevesebb hulladékot dobtak a kukába, 12%-al csökkentették energiafogyasztásukat és 21%-al kevesebb vizet használtak. Van kedved neked is hozzá?

VÁRJUK JELENTKEZÉSEDET!

  • …ha szívesen lennél csoportvezető;
  • …vagy ha szívesen lennél ökokör-tag;
  • …és ha Budapesten vagy Pest megyében laksz.

Bárki lehet résztvevő, a lényeg, hogy legyen beleszólása, mi történik az otthonában. Ez az előfeltétele annak, hogy a változások valóban hosszú távúak lehessenek.

Ha tagnak jelentkezel, de nincs még csoportod, a lehetőségek szerint összehozunk lakóhelyeden más érdeklődőkkel.

Ha pedig szívesen vezetnél másokat is a tanulás útján, szeretettel látunk a körvezető képzésen, amire 2011. február 11-13-án (péntek kora este, szombat és vasárnap délelőtt) kerül sor Budapesten.

 

Figyelem, a csoportvezetők száma limitált! A képzésre való jelentkezés határideje: február 7.

Jelentkezés és további részletek: www.okokorok.hu

 

Kép [cc] fernandoariotti  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében