fbpx

| Tudatos Vásárló

Idénynövény naptárt a konyhába!

Régóta szeretnél egy szép képet a konyhába? Az új idénynövény naptárunk nem csak a piaci vásárlásban segít, de jó kiegészítője is lehet a konyhádnak. Kapható a TVE irodában.

Nagy örömmel mutatjuk be az új idénynövény naptárunkat, amely A4-es formájú képként, akármelyik konyhának díszére válhat. A naptár kétoldalas, az évszakoknak megfelelően használható. A design Gyuró Móni és Szalay György munkája, ezúttal is köszönjük nekik!

A naptár megvásárolható a TVE-ben. Ár, megrendelés infó itt.

 

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás