fbpx

| Tudatos Vásárló

Hogyan működik a közösségi mezőgazdálkodás? Gyakorlati képzés Gödöllőn

Magyarországon is egyre inkább erősödik a közösségi mezőgazdálkodás mozgalma: gazdálkodók és vásárlóik alkotnak közösséget, hogy segítsék egymást. A Tudatos Vásárlók Egyesülete szeptember 19-én gyakorlati képzést szervez Gödöllőn a téma iránt érdeklődőknek.

Termelőként vagy fogyasztóként érdekel a közösségi mezőgazdaság? Szeretnél magad is elindítani egy dobozrendszert, csak még nem tudod, hogyan vágj bele? Vagy arról álmodozol, hogy minden héten megbízható forrásból származó, friss élelmiszer vár? Esetleg már egy működő közösség tagja vagy, de szívesen bővítenéd a tudásodat, és megosztanád a tapasztalataidat másokkal? Akkor ez a képzés neked szól! 

Szakértők és egy tapasztalt gazdálkodó segítségével többek között megtudhatod, hogy

  • melyek az első, legfontosabb lépések az induláshoz
  • milyen kihívásokkal kell szembesülnöd, és miként oldhatod meg ezeket a működés során,
  • milyen kommunikációs eszközök segíthetik a közösség életét,
  • hogyan készíts akciótervet az induláshoz.  

A képzésen Pető Áron, a szigetmonostori  Biokert gazdálkodója fogja megosztani velünk gyakorlati tapasztalatait a témáról. 

  • Időpont: 2014. szeptember 19. (péntek) 13.00 – 19.00
  • Helyszín: Szent István Egyetem Kollégiuma, Gorka terem (Gödöllő, Páter Károly u. 1.)

A részvétel ingyenes, de létszámkorláthoz kötött. A várólistásokat folyamatosan értesítjük, amint valaki lemondja a részvételét.

Részvételi szándékodat kérjük, jelezd a linkre kattintva: http://tudatosvasarlo.hu/civicrm/event/info?reset=1&id=57&noFullMsg=true

További információk Perényi Zsófiánál, a zsofi@tve.hu e-mail címen kérhetőek. 

A projekt az MNVH Elnökségének értékelése alapján a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító hatósága jóváhagyásával valósul meg.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás