fbpx

| Tudatos Vásárló

Egyre többen vagyunk

Ünnepeljünk, hiszen már 60.000-en vagyunk a Tudatos Vásárlók Egyesületének közösségi oldalán. Ebből az alkalomból összeszedtük az elmúlt pár hét legolvasottabb bejegyzéseit.

Íme a top 5 lista

 

1. Az Old Blue veszprémi műhelyében tavaly 83 600 farmerruhát sikerült újrahasznosítani. Kanapé kárpit, rongyszőnyeg, szatyor és ballagási virágcsokor lett belőlük.

 

2. Ha egy négyfős család bolti palackozott víz helyett szódavizet inna, évente mintegy 735 db 1,5 literes PET palacktól óvná meg a bolygót. Kiszámoltuk melyik éri meg jobban: retro szódásüveg, szódagép vagy a házhozszállítás.

 

3. Bár már javában fagyi szezon van, azért érdemes elolvasni és figyelni pár dologra, hogy elkerüljük a silány minőségű fagylaltot

 

4. Milyen az élet a műanyagon-túl? Érdekes kísérlet egy hétköznapi hőstől aki nem akar több műanyag szemetet termelni.

 

5. Természetes medencék, klór nélkül: milyenek és hol vannak az úgynevezett természetes fürdőtavak.

 

 

Köszönjük, hogy velünk vagytok!

 

Tetszik, amit csinálunk?

Akkor csatlakozz a Tudatos Vásárlók Egyesületéhez támogató tagként, vagy legyél Te is az egyesület Szupertagja.


 

Nézd meg a legújabb terméktesztjeinket.

 

Kövesd továbbra is a Tudatos Vásárlók Egyesületét Facebookon, oszd meg a híreinket. A jelszó: A pénzünk szavazat.

 

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás