fbpx

| Tudatos Vásárló

Csokitorta, tombola, 15 év

15 éves lett idén a Tudatos Vásárlók Egyesülete. Ebből az alkalomból tartottunk születésnapi bulit szeptember 29-én a méltányos kereskedelem, Fairtrade jegyében. Támogatóinkkal, partnerekkel, önkéntesekkel és barátokkal ünnepeltük, hogy kamaszkorba lépett az egyesület. Képes beszámolónk következik.

Így indult…

A fiatalabb korosztály a Cellux Csoporttal kreatívkodhatott: egyedi pecséteket és füzeteket készíthettek a méltányos kereskedelem jegyében.

 

A Fairtrade termékeket a szupermarketekbe! kampányunk nagykövete, Banán Feri személyesen is tiszteletét tette. A kampánynak köszönhetően már egyre több helyen találunk a polcokon fairtrade termékeket, de Banán Feri is azon ügyködik, hogy a Fairtrade termékek mindig elérhetőek legyenek a legnagyobb szupermarketekben.

A finomságokról, mint például a körtés-kéksajtos-diós muffin a Szatyorbolt gondoskodott. A rendezvényen a Fairtrade kávét és teát is nekik kiöszönhettük

Az est házigazdája Harsányi Bence volt, a Momentán társulattól, aki nem mellesleg a TVE Szupertagja 

Partnereink, a jófej helyek jóvoltából sok-sok tombolát húztunk, és így sok nyertesnek örülhettünk. Náluk mind használhatjátok a Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

Ezúton is köszönjük nekik: Berek Vendégház, Cosmio, Funky Pho, Go Mobility, Hokdeli, Nekedterem, Prezent, Szelence Café, Zöldbolt, Zöldpolc

A TVE stand sem maradhatott el, ahol az érdeklődők beszerezhették a legújabb TVE design Keep Cup-ot. 

A termékek megvásárlásával a Tudatos Vásárlók Egyesületének új projektjét lehetett támogatni:  nagy tervünk 2018-ra a www.tudatosvasarlo.hu oldal megújítása.

 

Te is támogatnád?

A Donate gomb segítségével egy tetszőleges összeggel te is támogathatod a tudatosvasarlo.hu oldal megújítását, vagyis hogy a jövőben is hasznos infóval, de megújult külsővel és struktúrával segítsük a tudatos vásárlókat. 

 

Az elmaradhatatlan szülinapi tortát Raj Ráchel készítette nekünk. A csokitorta nem is készülhetett másképp, mint Fairtrade kakaó és csokoládé felhasználásával.

A zenét és a koncertet a Véletlen Blues Bandnek köszönhettük.

Mindenkinek köszönjük, aki ott volt, velünk ünnepelt vagy segített! 

Akik most nem tudtak eljönni, azokkal reméljük, hogy hamarosan találkozunk: rendezvényen, képzésen, az irodában vagy akár a következő szülinapon.

Köszönjük, hogy velünk vagytok!

 

 

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás