fbpx

| TVE

Csatlakozz a Budapesti Élelmiszerbank Egyesület akciójához!

Önkéntesek és támogatók kerestetnek a Budapesti Élelmiszerbank Egyesület újabb áruházi élelmiszergyűjtő akciójához.

A Budapesti Élelmiszerbank Egyesület ismét áruházi élelmiszergyűjtést szervez a rászorulók javára. A gyűjtések pontos helyszínei és időpontjai:

Match Mamut (Budapest)

Május 12-13. (péntek-szombat)

Match MOM Park (Budapest)

Május 12-13. (péntek-szombat)

Cora Törökbálint

Május 13-14. (szombat-vasárnap)

Cora Fót

Május 13-14. (szombat-vasárnap)

Cora Budakalász

Május 13-14. (szombat-vasárnap)

Cora Szolnok

Május 13-14. (szombat-vasárnap)

Cora Miskolc

Május 13-14. (szombat-vasárnap)

Cora Debrecen

Május 13-14. (szombat-vasárnap)

Cora Szeged

Május 13-14. (szombat-vasárnap)

 

A gyűjtések lebonyolításához önkéntesek kerestetnek. Egy áruházban egyidőben 5-6 fő jelenlétére van szükség, egy délelőtti (9-14.30h) és egy délutáni/esti (14.30-20h) műszakban. Egy áruház akcióba való bevonásához tehát összesen 20-25 (2 nap, 2 műszak) önkéntesre van szükség, valamint 1 fő „áruházfelelősre”, aki az adott áruházi helyszínnel kapcsolatos tevékenységet a gyűjtés teljes ideje alatt ko-ordinálja.

Önkéntesnek lehet egyénlileg is jelentkezni, vagy csoportosan egy-egy műszak, vagy akár egy egész áruház felvállalásával. A jelentkezeskor kérjük jelezze külön, amennyiben áruházfelelősi feladatot is szívesen vállalna.

A gyűjtésre való jelentkezést kérjük Nagy Lászlónak juttassa el az elelmiszerbank @ freemail.hu e-mail címen vagy a 06-70-450-5990-es telefonszámon. A jelentkezők a gyűjtés előtt részletes útmutatást kapnak az akció részleteiről.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás