fbpx

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Azt vedd, ami jó neked!

A tudatos vásárlásra – vagy épp nemvásárlásra – ösztönző képek, fotók láthatók február 20-ig az I love JÓ kamara-kiállításán Veszprémben. A csibék márciusban jönnek …

 

Az I love JÓ Azt vedd, ami JÓ neked! szlogennel futó, a tudatos vásárlást és fogyasztást népszerűsítő szemléletformáló kampányt a Nap-Hold Egyesület valósította meg 2011 őszén Veszprém megyében. A kampány a környezettudatosság oldalát hangsúlyozta, egyéni felelősségvállalásra ösztönözve a fogyasztási lázban égő fiatalokat, hasznos tippekkel segítve őket egy fenntarthatóbb életmód kialakításához.
A projekt weboldala: www.ilovejo.hu 
További információ a kampányról és a csibeosztásról: www.facebook.com/ilovejoo

Az I love Jó kampány keretén belül meghirdetett Képeslaptervező pályázatra olyan házilag készített képekkel és fotókkal lehetett nevezni, melyek jó példákat mutattak be a tudatos vásárlásra – vagy épp nemvásárlásra – az alkotók egyéni látásmódján keresztül.

A beérkezett 60 pályamű közül a szakmai zsűri négy képet választott ki, amelyek tavaly novemberben freecard formájában kerültek terjesztésre a megye kulturális intézményeiben és szórakozóhelyein.  A cikkben is látható 4 kép további 12 – hol vicces, hol elgondolkodtató, művészi igénnyel kidolgozott vagy sebtiben összemontázsolt, de mindenképp ötletes – alkotással együtt tekinthető meg a Pannon Egyetem Közművelődési Titkársága jóvoltából megvalósuló kiállításon február 7. és 20. között. (Helyszín: Pannon Egyetem, B ép. aula – Veszprém, Egyetem utca 10.)

A kiállítás a Veszprém megyei kampány utolsó előtti állomása: a március végi csibeosztásról, melynek során – a projekt Facebook-oldalát lájkolóknak köszönhetően – közel 470 kendermagos naposcsibe kerül helyi gazdákhoz felnevelésre, szintén beszámolunk majd. Az I love JÓ projekt áprilistól Fejér megyében folytatódik, ahol a szervezők szintén nagy sikerre számítanak, hiszen az emberek mindenhol szeretik a JÓt.

Forrás: IloveJÓ

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás