fbpx

| Kása Enikő

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Adományboltba járni jó

Adományboltba nem csak azért jó járni, mert igazi kincsekre és ritkaságokra bukkanhatunk, hanem továbbadhajtuk azokat a már nem használt dolgainkat, amelyek még másoknak jól jöhetnek. A TVE stáb kipróbálta a Filantrópia Adományboltot.

Nem akartunk üres kézzel menni…

Összeszedtük azokat a ruhákat, tárgyakat, amelyekre már nincs szükségünk, de másnak még jól jöhet. A boltba nem csak ruhákat, hanem háztartási eszközöket, könyveket is lehet vinni és vásárolni is.

 

Telepakoltunk két hatalmas táskát ruhákkal és mindenféle apró tárggyal…

 

Budapesten több helyen is van már adománybolt, ezért biztos találsz egyet a közeledben

 

Ez alkalommal mi, Tudatos Vásárló Kedvezmánykártya elfogadóhelyünkre mentünk a Filantórpia Adományboltba.

 

Mikor megérkeztünk kiderült, hogy “Százas szerdát” tartanak a boltban (erről részletesen informálódhattok a bolt Facebook oldalán)

 

 

Odaadtuk a sok-sok ruhát az adománybolt csapatának 🙂

 

Aztán persze mi is szétnéztünk. A Filantrópia adományboltban történő vásárlásainkkal energiahatékonysági projekteket is finanszírozunk.
Erről is szívesen mesélnek ha arra jártok

 

Most már a TVE is “hivatalos” adományozó lett

 

 

Az adománybolti akció összességében nagyon jó élmény volt. Kipakoltuk azokat a dolgokat, amiket már kinőttünk/ meguntunk/ azt gondoltuk, hogy más jobban örülne neki/ vagy valami miatt már nincs rá szükségünk, elvittük az adományboltba, ahol ezek a dolgok majd rátalálnak új használóikra.

Nézd meg a Tudatos Vásárló Kedvezménykártya elfogadóhelyek listáját, ahol több adományboltot is találhatsz: http://tudatosvasarlo.hu/kartya/elfogadohelyek

Nyitókép: Filantrópia Adománybolt

 

Tetszett a cikk, szeretnél még több akciót? Nyomd meg a lenti gombot és támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fenntartását egyszeri felajánlással.  Köszönjük!

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 3000 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

 

A cikk a Making cities resilient: chance of urban areas in Central European Countries programunk keretében készült. A projektet az International Visegrad Fund támogatja.

 

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás