alap kinézet

System Messages

Tudatos pénzügyeink 2. – Milyen pénzügyi közvetítőhöz forduljunk?

Pénzügyi tudatosságot segítő cikksorozatunkban most azt járjuk körül, hogy kitől kérhetünk segítséget a pénzügyeink megtervezéséhez, megfelelő befektetés, tartalékképzés kiválasztásához. 

Közérdekű közlemény: Tiltakozunk!

A civil törvény tervezett változtatása számos szervezetet, köztük a Tudatos Vásárlók Egyesületét is, hátrányosan érinti. A tervezett módosítással nem értünk egyet – elmagyarázzuk miért.

2018-ban is várnak a közösségi gazdaságok

Megbízható forrásból származó, vegyszermentesen termesztett zöldség, gyümölcs és szabadtartásos állati termékek is elérhetőek a közösségi gazdaságoknál. Aki próbálta már, azt mondja, nincs is ennél finomabb. Mi kell még? Csatlakozz idén Te is!

Fair rendőrség cukros egérrel

Nem mindennapi vállalkozásba fogott 2012-ben Susanne Jordan, a németországi Nager IT start-up cég alapítója. Az általuk gyártott számítógépes egér nem csak ún. bioműanyagból készül, de a világ egyik első, részben fair elektronikai terméke. És hogy mitől fair a német rendőrség? Cikkünkből kiderül.

Goals for Good - így érd el hatékonyan a céljaidat!

Még nem vagy 30 és diplomás állásban dolgozol? Részt vennél egy izgalmas képzésen és kutatási programban arról, hogyan tűzd ki okosan céljaidat, és hogyan érheted el azokat? Csatlakozz a Goals for Good programhoz! 

Támogasd adód 1%-val, hogy megújuljon a tudatosvasarlo.hu

Köszönjük, ha az előző években nekünk ajánlottátok az 1%-ot! Gondoljatok a TVE-re idén is, 2018-ban megújul a tudatosvásárlóhu. Támogasd a 2004-óta működő, kizárólag a fenntartható életmódot támogató magazin újjászületését adód 1%-val. A Tudatos Vásárlók Egyesülete adószáma: 18245770-1-43.

Videók

Tudatos Vásárló Tesztek: porszívó

Porszívót vennél és nem tudsz választani a rengeteg termék közül? Akkor nézd meg a Tudatos Vásárló Teszteket, hogy saját szempontjaid beállításával megtaláld a számodra legmegfelelőbb terméket! A 2017 tavaszán induló Tudatos Vásárló Terméktesztekkel segítünk, hogy vásárláskor a legjobb döntést hozhasd a környezet és saját magad szempontjából. Ajánlott cikk: Tudatos Vásárló Tesztek: Segítünk, hogy jól válassz  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében

Smink